ad ld

Thursday, June 10, 2010

AISKRIM - MAKAN SMBIL TGK TV MMG BEST

Salam.. Sape suka aiskrim? Jom2 uols dptkan aiskrim di kedai berdekatan anda..hehe.. Ptg semlm layan cik hanim nk jln2 katanya. So singgah la salah satu mall yg berderet on d'way blk keje tu. Tp x dan jln byk pn, hanim dh stop dpn peti aiskrim tu, terus cakap kt papa dia,' Hanim nk yg tu la papa'.


Alahai.. byk2 yg tecik2 tu yg besar gak dia pilih. Bertuah btul ini doter daaa.. Papa dia plak jenis ikut je hanim tnjuk.. Ambik ambik.. Suka sgt manja kan doter dia tu..huhu..


Tp, bagus gak hanim nk yg besar tu kan, mama papa dia join skali la..hehe.. Tgk tu uols, cer Syah Jihan blom habis lg tp aiskrim dh tinggal separuh je..ahaksss.. Sape la makan byk tu ekk.. Hanim ke? Papa ke? Errr, mama ke? X kisah la.. Janji best.. La la la la..

10 comments:

Kancilbiru said...

adoi sedapnya...bagus..beli yang besar siap2...mama ngan papa suka mintak kalau beli yg kecik..hahaha

Mama Hanim said...

Nizaa: ayakkkk...mcm tau2 je..huhu..

Uruchimaru @ kf said...

huhuhuhu meleleh air liur..!
nak jgak !!!!!!!!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

alamak!sebut syah jihan terus lupa mggu ni lgsg tak tgK!! aduiii

Ena said...

hehe..

ena lunch ngan ais kem je harini. tapi best sejuk tgk sejuk juga hati.. ada kaitan ker? ahaks!

GreenJade said...

wahhh bravo Hanim..!!!

psssttt meh auntir ajar mu..len kali mintak yg kecik2 pulok biar putih mato mama dia nengok wakakaka (ayat pedengki gitu hahaha)

Mama Hanim said...

Kf: huhu... aiskrim mmg mables kan..

Mama Hanim said...

Fiza: xpe2..bleh layan on9 kan..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: segalanya best dgn aiskrim kan..huhu..

Mama Hanim said...

Tinie: hohoho.. sgt jelas kejelesan auntie di situ..ahaksss..
xpe2, hanim dh tlg makan skali utk auntie ok..hehe..