ad ld

Monday, August 16, 2010

HP, DELL, ASUS, ACER Or Compaq, Mana Best?

Salam.. Rindu btul kt blog ni. tp apakan daya, masa still mencemburui..huhu.. Xtvt jeling2, tgk2, usha2 new lappy still in progress. W/pn dh ada yg berkenan, tp blom msk part 'bertunang' namun x mustahil jika terus ke xtvt 'melamar' si cute miut HP, Dell, Asus, Acer or Compaq. Agak sukar nk bt pilihan..chewahh.. Tq pd kengkawans yg sudi bg tips pasal lappy tu, budi baik uols amat dihargai..TQ2..

Tanpa lappy di sisi, rasa terbuang je masa kt ofis tika xde class or xtvt lain..huhu.. Semoga ada rezeki utk miliki new lappy by this week, Insya Allah. Rindu nk terjah blog kengkawans yg dh berduyun n3 tu, sori teramat frens coz ketinggalan cer uols. Harap2 dpt cover blk pasni, coz dunia tanpa blog...sunyi beb...

Ok la frens, jumpa lagi ye.. Adios...

6 comments:

Butang Pena said...

hai mama...
bagi sy kan,sebenarnya sume laptop same je...
yg penting cara kita jaga...
kalo kita beli laptop beribu riban pun tp jarang sgt update antivirus pastu tak jaga dgn baik, jap je leh jahanam...
ape yg sy tgk laptop skrg ni mahal pada brandnya saje...
tp kualiti lebih kurang dengan yg lain...

*ni cuma pendapat sy je ye mama...maaf kalo ade yg tak suke... ;)

Ena said...

mrmm.. ena nie pun tak arif sangat la pasal jenama pc nie walaupun ena dari jurusan IT.. hoho.. teruk betul kan! tapi Acer pun ok.. HP lagi ok..

atty's said...

takpe..nanti kalo ade dah lappy baru .leh buat marathon jelajah blog kawan2

kakyong said...

salam ramadhan
kakyong vote for Dell...

no to acer...
kakyong ari tu pun skrin problem.. lappy acer..

now guna dell..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam akak,
jom singgah tengok tungku moden kat blog saya

http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

SyidaGorjes said...

kita beli mana yang cantik je.
kita amatlah buta it.
nak cite pasal ram etc....hancusss.