ad ld

Thursday, August 5, 2010

Bila MQA Datang Lagi

Salam.. Harap maaf kengkawan, i x sempat blogwalking or jwb komen 2-3hari ni coz bz skit, MQA dtg audit beb.. W/pn preparation dh tip top ( konon) tp still berdebar gak la. Time ni lah nk check semua, documentation, silibus, schedule n many more..huhu..

So, tq byk2 pd uols yg still sudi dtg blog ni, x kira lah pengomen tegar ke, silent reader, new friend or yg saja2 nk tlg up traffic tu kan, hehe..terima kasih ye..

Eina, sori blom e-mail address..Nti kita send ye..

-- Have a nice day uols....

4 comments:

Ena said...

Tak pe kak.. yg wajib tu dulukan lah kan.. :D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

biler audit memang kelam kabut kan.. huhuhuhu

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

mamalieyna said...

wah time dia lak kena audit..lalalal..^_^..hehe..

takpe this week eina mmg tak kuar mengepos lagi..

GreenJade said...

owhh bz odit yek

owhhh teringat2 terindu2 lak time jd oditor 1 tika dolu2..uhhh