ad ld

Tuesday, August 10, 2010

I'M BACK BUT..

Salam.. Dh 5hari xde update blog ni, sgt2 tensen bila x dpt on9..huhu.. gara2 laptop ku dh badly damaged coz screen blank beb, hantar kedai kata need rm650..alahai baik bli baru la kan. Mula2 tu igt kena virus ke apa, tetiba je blank pepun seb baik segala audit maudit tlh diselamatkan.. Klu x, lu pikir la sndri..huhu.. Kbtulan kt ofis plak agak kesuntukan masa utk berblogging skang ni, x dan la nk 'bermewah mewahan' dgn n3 blog. Harap maklum..chewahhh..

Misi 2-3 hari ni ptg2 survey new lappy plak. Alahai nk masuk dlm bajet puasa raya gak benda ni pn..redha je la kan. Hanim pn dh asyik tya,' Bila papa nk bli laptop bru mama? Hanim nk tgk Thumbelina nih, byk hari dh x tgk'. - Uhuk, bertuah ada anak tlg igtkan papa dia kan..kui3..

Ok lah, dikesempatan ini nk ucapkan selamat berpuasa utk uols.. Semoga puasa tahun ini kita dpt tingkatkan kualiti ibadat n berusaha ke arah kehidupan yg lbh diberkati, dirahmati dan paling penting diterima Allah Taala, Insya Allah.

-- Nk tya uols, apa cadangan laptop yg bagus? Dri segi brand, harga, kualiti n jangka hayat? Tq2 uols.

7 comments:

mamalieyna said...

ooo..pttlah...sunyi sepi umah ni..huhu..eina nk suggest pun taktau gak..tak survey pun time mmbeli dl...tnya mereka yg pakar sket lah..hope cepat2 dpt pnggnti..yeaa! hehe..

Selamat Berpuasa!

mamalieyna said...

upps...nnti email ur address tau..ingt nk send by this week..huhu..

BIONIC WOMEN said...

xtau sangat tentang lappy ni..tapi setakat ni guna hp...ok jer..aritu masa g senheng survey utk adik...promoter tu kata, setakat ni hp kurang org antar repair, acer paling banyak...well, xtau sangat ler mama hanim...

Uruchimaru @ kf said...

emm acer is ok !

salam mama hanim!

selamat menyambut ramadhan al-mubarak..insya Allah

ikhlas dari rkn mayamu:-
bloger uruchimaru@kf

y@n@ M!B said...

slmt berpuasa sis! ^_^

SyidaGorjes said...

kita pakai laptop hp kat opis, kat umah pakai netbook asus.dua2 ok je.yg penting broadband kene laju.hehehe

GreenJade said...

DELL or compaQ..thn lasak..pastikan duo core yeah hehe

so far donlod software bagai..still ok jek hehe