ad ld

Monday, August 30, 2010

Jgn Asyik Dgn Baju Raya Je, Kereta Pn Nk Raya Gak

Salam.. Hari ni best tgk blog kengkawan update cer weekend, happening beb. Mcm eina blk johor, si gorjes syida blk melaka, walaweh mesti best tu blk kg kan.. Kami last weekend pn guna masa utk settle kan apa yg patut, ye lah next week kan dh nk cuti raya. Selain pakaian raya, kete pn tip top condition la kan, bru best ho ho ho balik kg!!!!

Service kete kt kedai ni mmg best, selain budi bahasa yg agak ok, dpt gak cuci mata tgk byk kete powerz kt situ. Yg putih tu Honda EK klu x silap, blakang tu plak Volvo Royale. Tp x sempat nk snap Skyline GT, Evo 7 n Slyvia..  Perhh rasa mcm kt autoshow pn ada..kui3.. Kebykan pakai ekzos sama saiz paip air tepi jln je, ibu kucing pn muat duk dlm tu kot..huhu..

Petikan kata2 hubby ku saat itu,' Klu ikut hati nk psg blk ekzos cmtu, apakan daya musim itu utk ku dh berlalu,'....  (sedikit emo di situ agaknya)

-- Wakakaka, tau xpe Be!!! Bg chance lah utk generasi baru plak...

10 comments:

MrS. F!zA said...

semua nak raya kopak pulak.. ekeke

Mama Hanim said...

Mrs.Fiza: tau xpe..kui3..

zue @ annaleeya said...

raya mmg byk pakai duit kan??? akak pon blom servis kete lagi nih... mgkin ujung mggu nih kot...

GreenJade said...

vahhh bedecit2 merempit lah incek perdana demo deh pasnih..

raye nk dekat doh Wani uiii..ambo dok rilek2 aje...biskut raye pon x buat lg nih aduhh

y@n@ M!B said...

wah kereta pon raya..oke la tu..keselesaan perjlnn blk kg =)

~ain said...

hahaha sama macam hubby ain laaa... dia dan adik beradik suka pasang eksos bapak laaaa besar. tp itu dulu.. dia cakap dia dah pencen aaaaa skrg.. heheh

Mama Hanim said...

k.zue: btul tu k.zue.. raya itu a.k.a duit..hehe..

Mama Hanim said...

Tinie: huhu.. Ops Sikap dh mula, dun speedy ok.. ikut speed limit jerr..pesanan pihak penaja..kui3..

demo x po la rileks pn, kg dekat je, bukan kena drive 4jam pn..huhu.. ala biskut raya gi tunjuk2 kt plaza massalam je la..hehe..

Mama Hanim said...

yana: btul tu.. keselamatan, keselesaan amat penting utk perjalanan jauh kan..

Mama Hanim said...

ain: tu la kan sama la.. seb baik mereka2 cpt sedar umur dh byk kan..hihihi.. klu x nasib la duk dgr bunyi mcm lori ikan je..