ad ld

Thursday, August 26, 2010

Jalan - Jalan Cuci Mata Di Petang Hari

Salam.. Bz skit hr ni, huhu.. Cmne dgn persiapan raya uols, dh settle semua ke? Klu yg blom pn mesti dh usha2 kan mana tpt nk terjah weekend ni kan..btul tak? Semlm i pn ada gak ronda2 sekitar sp nih, cuci mata je dlu lps blk keje. As usual area jam besar Kompleks Temim mmg sgt happening la, penuh dgn khemah 'jOM hEBOH' kata hanim. Ayat cepumas Hanim adalah,' Byknya khemah jom heboh, mcmana kita nk gi kfc tu mama?'..

Straight to Taman Sejati.. Semua sale beb. Lucu tgk hanim duk asyik cakap nk pakai kasut warna apa ni? Lalu area kasut n handbag dia pn senyum semacam.. huhu..

Pastu ke Giant plak. Suka sgt hanim nk main kt situ. Terus pakai kasut baru tu, x tahannnnn..Kata kasut raya tp dh pakai pn.


N last but not least, apa lagi berbuka puasa kt kfc la jawabnya.. Yummy..


Tgk tu, betapa feelnya hanim menikmati kfc kan..


Perrhhh.. sgt best woo auntie sekalian.. hehe..

5 comments:

Ena said...

kemain selelra lagi hanim makan ayam kfc tu yeh!.. anak ena makan kerak je kak.. pastu ayam tu tergolek la camtu.. sian pulak tgk ayam tu camtu.. kan best kalo makan selera cam hanim nie.. yg pasti nasi je abis..

Adlina Husaini said...

erm yum yum..tgk dia makan cam sedapp je

GreenJade said...

ehh x posa laarr..nk joinnnn ihihihihi

SYaMiLa said...

berseleranya dia makan...mlm2 ni cam rasa lapar la pulak..he3..

~ain said...

suka nau si anim makan kfc ye. ehehhe