ad ld

Tuesday, August 3, 2010

Cer Balik Keje, Hanim, Mainan Dan Makan

Salam.. Ni nk cer xtvt masa blk keje semlm. Lately dh mcm habit plak, asal blk keje mesti nk singgah, ronda2 dlu. Umah dgn ofis 10mint je kata kan..ahaks..Tp tu klu trus blk la, klu x singgah memana.


Hanim plak suka sgt la semlm papa dia siap offer lagi,' Hanim nk main toy tu x? Huhu, sudah terbalik daa, biasa si doter yg mitak tp ni papa dia plak yg tya kan.. Sabar je lah mama dgn dua beranak tu..
Then ada part utk mama plak, papa kata x yah masak la hr ni. Kita gi makan nasi ayam ye. - Phewiitt, cadangan yg bagus..I like ittttt pa..hehe.. Jom kita ke Nasi Ayam Periuk Besar lagiiiii..


Alhamdulillah, kenyang..sgt best..hehe.. Tapi ada pesanan pihak penaja, schedule ptg start hr ni mybe berubah, gara2 semlm terlepas 1st episode Epilog Cinta TV3 tu..huhu.

-- Papa ni nk tgk citer ke nk tgk Fida??? Uhukksss..

4 comments:

SyidaGorjes said...

papa nak tengok fida.hahahaha.kantoi!

BIONIC WOMEN said...

fida kan dah berpunya...xkan jeles kot mama hanim..hehe

Ena said...

kak, ayat yg last tu.. ekekekkee.. ;P

mamalieyna said...

addoi papa mithali ye, siap offer kt si anak, anak mana nk tolak..hehe..

makan2 lagi?..lalala.. =P