ad ld

Saturday, July 24, 2010

Agnes Nafi Gambar Bogel itu Miliknya

Tak habis lagi dengan cerita Ariel, Cut Tari dan Luna Maya, kini timbul cerita panas mengenai seorang penyanyi popular dari Indonesia iaitu Agnes Monica. Ia semua gara-gara imej wanita bogel dalam tab mandi yang dikatakan sama seperti penyanyi lagu Matahariku itu. Agnes bertindak pantas dengan menafikan sekeras-kerasnya dakwaan gambar bogel yang beredar di Internet itu adalah dirinya.

http://cintapertamakami.blogspot.com

Khabarnya, tuduhan itu telah dibuktikan palsu apabila gambar itu tidak mempunyai tanda lahir seperti yang ada pada tubuh Agnes. Sumber turut mengatakan kesahihan gambar itu juga tidak boleh diterima akal kerana ia memaparkan wajah Agnes yang lengkap bersolek walaupun ketika mandi.

Selain itu gambar berkenaan turut diragui kerana banyak menampakan sesuatu yang tidak kena seperti berbezaan pada warna kulit dan muka. Jadi ramai individu di pihak Agnes beranggapan imej muka Agnes telah ditampal pada gambar bogel itu (superimpose), sebelum disebarkan ke internet. Namun, gambar tersebut bukan sahaja menjadi buah mulut pengguna laman forum di internet, tetapi kini sudah menjadi bahan bualan utama kebanyakan media Indonesia. - murai

-- Gambar Hot Zarina Ann Jolie Di Majalah FHM Indonesia
-- (Gambar) Fasha Sandha Berbikini Di Bali
-- Rozita Che Wan Pakai Baju Ketat Jaga Badan (Gambar) 

No comments: