ad ld

Sunday, July 11, 2010

Zoo Taiping Jadi Bukti Rita & Aidil Bahagia

Telefon Niezam tak putus-putus menerima SMS yang mahu bertanya kesahihan cerita itu. Ada juga yang tak dapat meneka siapakah artis yang dimaksudkan tapi ramai yang mengagak ia ditujukan kepada pasangan Rita Rudaini Mokhtar,34, dan suaminya, Aidil Zafuan Abdul Radzak,23.


Rita, Aidil dan anak mereka. Gambar dirakam ketika tiga beranak ini bercuti ke Taiping pada 26 Jun lalu.

Pembaca tertanya-tanya betul ke rumah tangga Rita dengan Aidil, pemain bola sepak kebangsaan yang macho itu dilandai badai?Niezam tak boleh nak komen. Yang layak beri komen hanyalah Rita dan Aidil sahaja kerana mereka lebih tahu apa yang terjadi.

Gosip rumah tangga Rita dan Aidil sebenarnya bukan baru. Selepas dia orang menghebahkan perkahwinan mereka dulu pun sudah timbul macam-macam gosip membuatkan telinga mereka berdesing.

Untuk pembaca semua, minggu ini Niezam siarkan sekeping gambar Rita bersama Aidil dan anak mereka Airit Rayyan Rizqin. Gambar ini sudah mendapat kebenaran Rita untuk disiarkan.

Gambar ini juga sebagai bukti yang pasangan ini sedang bahagia. Rumah tangga mereka okey, no problem atau tidak ada masalah.Yang jadi masalah apabila ada mulut-mulut longkang di luar sana yang suka menyebar cerita tidak betul mengenai mereka.

Gambar ini Rita rakamkan pada hari Sabtu minggu lalu di rumah adiknya di Taiping. Selepas itu mereka singgah di Zoo Taiping sebelum pulang ke Kuala Lumpur.

Kemesraan mereka berdua dapat dibuktikan menerusi gambar tersebut. Tengoklah, tersenyum manja ketiga-tiga beranak di Zoo. Tapi awas Rita, kalau masuk zoo tolong jauh sikit dari kandang Orang Utan. Takut Aidil kena cium. - mStar

3 comments:

mamalieyna said...

11 tahun beza aidil ngn rita eh..huhu..uik sungguh lari tajuk =P

Mama Hanim said...

mamalieyna: ada apa dgn nombor? kui3..

Adyshariz said...

jodoh pertemuan di tangan tuhan, redha dgn ketentuan Allah