ad ld

Tuesday, July 13, 2010

Slmt Tinggal KFC Crunchy Black Pepper

Salam.. Ni nk continue cer last weekend..huhu.. Hr tu lps manja2 Mr.Perd, tiba masa belai2 cik hanim plak. Pe lg gi Taman Jubli la, smbil ditemani 'bibik' a.k.a mokcik dia, punyalah happy si montel my doter tu.

Klu gi playground, mmg hanim nk try main semua. X larat nk layan woo.. Tp hr tu seb baik ada m/cik dia, mama papa tgk je lah..hehe.. Lepak dua jam mau x penat beb.

Pastu dh ptg, blk umah la. Mandikan hanim siap2, igt nk layan t.v plak. On je t.v, ada iklan KFC yg dinosaur pijak kete tu, xdan nk tukar channel lain hanim dh bunyi,' Papa, hanim nk kfc tu, bleh? - Kantoi sudaa..huhu.

 Then papa jwb,' Ok gak tu, kan menu black pepper tu dh nk tukar spicy blk pasni. Jom2 bt majlis penutup.'

Alahai.. bila papa dh sebut cmtu, x yah cakap byk la, siap2 cepat.. Apa lagi, jom kita ke KFC..

- Peace from hanim.. Nyam2..sgt best ini Crunchy Black Pepper daaa...perrhhh..

 - Bye2 Crunchy Black Pepper... Welcome back Hot n Spicy..hehe.

10 comments:

SyidaGorjes said...

black peper da abis?tak sempat nak rasa la...huhuhuuuu

MrS. F!zA said...

hanim mmg suka betoi ek ngn kfc.. asal makan je msti ade kfc..kekeke

mamalieyna said...

KFC hari2 pun jalan ye hanim...^_^..suka tul dia eh..hehe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahhh kfc black paper sokmo,... huhu arituh mie g .. tapi macam dah tiada.. sempat makan 2 kali je kot.. huhuhuh

Ena said...

memg semangat kf black paper tol yeh!>. ehehehhe.. ena nie cepat muak.. tak leh nak makan selalu.. huhu.. kalo tetibe jer teringin tu baru leh p makan..

Mama Hanim said...

Syida: ooppss..sgt rugi wooo..hehe.

Mama Hanim said...

mrs.Fiza: mmg hardcore minat kfc..huhu..

Mama Hanim said...

mamalieyna: kfc fevret hanim, layan je lah..huhu..

Mama Hanim said...

mimie: ok la tu 2 kali, best kan..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: hanim n kfc, mmg x reti muak.. hari2 pn dia bleh telan..alahai..