ad ld

Monday, January 10, 2011

(Gambar) Fasha Sandha Berbikini Di Bali.. Phewiittt!!!!!

Sape minat Fasha Sandha? Mesti ramai kan. Hr tu ada tgk picca terkini kt oh bulan, pastu hr ni kuar plak paper.. Fasha pakai bikini tika bercuti di Bali sambut tahun baru 2011 beb, phewiittt... Layan je lah..huhuhu..


Lelaki mesti suka tgk ni.. Cuci mata la dorg tu..kui3. Klu cer Spongebob slalu sebut 'Bikini Bottom'..Err..ada kaitan ke? Lu pikir la sndri...huhuhu..

Klik utk: -- Salahkah Besarkan Payu Dara - Wanita Hari Ini (WHI) TV3

-- Ayah Buat Seks Dengan Anak Mesej Lucah Tiap Kali Isteri Tiada Di Rumah (Gambar)
--  Gambar Krisdayanti dan Raul Lemos Bercium Di Sidang Media 
--  Hanez Suraya Dipeluk Lelaki Sekadar Kawan Rapat (Gambar)
--  Polis Dihukum Buat Seks Oral Pelajar Tingkatan Tiga (Gambar) 

10 comments:

LYaFRINA said...

mmg over sgt2 dia ni..
lya ada ttgk drama spa qistina kat channel astro ria kalo xsilap.. mak aii.. pakai baju nmpak pusat terus.. bygkan, kalo dlm tv, scara terang-terangan semalaya tgk.. apa lg kalo d luar tv... ermmmm :-(

BIONIC WOMEN said...

dia bercuti ngan pekwe dia yg x macho tu ker???? memang x macho ler kan, kalau cerai bini tgh ngandung..

eiiii....semoga tuhan bagi hidayah kat dia cepat2..

mamalieyna said...

alahai...pelakon melayu malaysia sorang ni....suka hati la cek oooiii...!

tak suka dia!

Zue AnnaLeeya said...

tak minat lgsung... mencik ar pompuan nih... pakai bikini??? mmg muka tak malu...

CT said...

kita doakan dia berubah..meowwww!

@e_da said...

huhuuuu me too tak suka dia....

Nia said...

alamak,..saya tak minat Fasha Sandha la..saya minat Nora Danish..hehe..

jemput join ya dear
Baby & Me Shopping Style Contest

MrS. F!zA said...

mmg sgguh pasha sendat.. ekeke.. moga dapat petunjuk..

Uchi kay-f @hmad said...

dulu minat gile kat fasha ni tapi skrg kureng sdaa...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

aiyakkkkk