ad ld

Monday, July 12, 2010

Mr.Perd Nak Bermanja Lagi

Salam.. Last week dh ada cer pasal Mr.Perd nih nk dibelai dimanja2 kan. Weekend semlm ada lg cer dia, nak tayar baru plak.. Mula tu gi nk bt alignment mcm biasa je, tp tgk2 tayar ada yg haus x sama. Hubby decide tukar baru je lah, lgpn kete ni mmg selalu jalan long distance, tayar cepat botak, SP-Alor Star-Changlun-Sintok-SP 3 kali seminggu beb..

Ooh tayar pn naik harga lg, dh makin mahal skang ni, rm160 sebiji..huhu..Tu blom pakai rim 17', klu x mau la rege tayar tu rm350/biji..perhh..
Beli handbag lg best kan uols, kasut baru ke. Err, redha je lah, lelaki dgn kete mmg sinonim kan..

Seb baik x yah tggu lama bt smua tu, org x ramai. Kebtulan plak ada shopping mall kt sbelah workshop tu, i likeeeee..hehe.. Tp window shopping je lah dlu. Sndri mau igt la..huhu.

6 comments:

mrs.ecam said...

klu wit hasben ai xkesah pong psl rege tayar tu janji kete leh jln...ngeh3

mamalieyna said...

hoho...pakai kete gitulah ye,,kena byk berkorban ke situ..huhu..

SyidaGorjes said...

lepas ni nak pakai tayar kecik la.lagi kecik, lagi murah kan?

Mama Hanim said...

mrs.ecam: btul tu..stuju sgt..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: redha je lah..kan..

Mama Hanim said...

SyidaGorjes: huhu..lu pikir la sndri..kui3..