ad ld

Thursday, July 29, 2010

Nak Shopping Pun Kena Ikut Mood Ok!!

Salam.. Ptg semlm on d'way blk keje, mcm biasa lah xtvt singgah menyinggah layan cik hanim dlu. Katanya nk baju kurung mcm mama..Alahai.. So terjah lah kedai pakaian yg berderet along Jalan Sultan Badlishah tu, masuk kuar 2-3 kedai tp still hampa, xde saiz la plak utk hanim.

Punya lah byk pilihan baju kurung yg ada tp kuciwa di situ. Hanim dh agak moody n papa dia x mau mood trus kacau then ajak lah ke tpt lain plak.. Hanim bt muka tgh moody tu.. huhu..

Jom ke Lagenda Height, kata papa. Ooh mama pn suka gi sana, byk baju cantik2 kt Lagenda tu. Ada chance utk mama gak ni kot..hehe.. Mmm, dh smp area tu tp susah nk park, ramai org maklum la bru gaji kan. 3-4 kali pusing tp xde jugak, so papa decide cari hari lain lah, kita gi makan nasi ayam nak? Hanim trus jwb,' Ok papa'. huhu..
Maka xde la shopping2 baju semlm tu, terjah Kedai Nasi Ayam Periuk Besar je lah..kui3..

Pipi tembam x mao senyum cmtu la auntie sekalian.. Tp mood hanim kembali ceria bila nasi ayam fevret dh smp depan mata..ahaks.. Layan je lah....

11 comments:

Ena said...

heheh..
nasib baik ada mende lain leh coner ye kak.. kalo tak mesti hanim moody jekk yeh!. budak2 cenggitu la.. bila permintaan selalu dipenuhi sesekali tak dapat kemain lagi mogok!.. ;D

mamalieyna said...

ohho..mkn2 lg ye hanim..igt nak la tgk aksi hanim soping lak..^_^

Nieza Ishak said...

makan lagik syiokkk kan hanim .. hihihi

cik fiza said...

senyum la sikit... monyok tak comel laaa

BIONIC WOMEN said...

alahai...sian plak kat hanim...tapi papa hanim pandai kan men angiin hanim..hehehe..wat muka masam gitu pun still kiut..pipi tu ..geram sungguh..

Mama Hanim said...

Ena: tu la pasal.. seb baik ada pilihan lain kan.. cepat2 kembali ceria..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: mcm biasa je lah..hehe.. makan dan makan dan makan lagi..
xpe2, nti ada picca len plak..

Mama Hanim said...

Nieza: tau xpe..hehe.. makan itu satu terapi..kihkih..

Mama Hanim said...

cik fiza: mesti lah hanim senyum pastu.. bru lah cute mcm auntie fiza..ahakss..

Mama Hanim said...

Eily: anak papa katakan.. huhu.. pehe jiwo la tu kata ore kelate..hihihi..

cik fiza said...

amboi mama hanim mulut manis hehehe by the way hanim umur brape ek? dia nampak mcm muka my cousin.. tomeyyy