ad ld

Monday, November 21, 2011

Gambar Hot Zarina Ann Jolie Di Majalah FHM Indonesia

Gambar Zarina hot kebabom gitu utk majalah FHM Indonesia. Terbaik punya, sila tutup mulut uols yg terlopong tgk tu ye..huhu. Caya lah..


- Lama 'miss kontroversi,' Zarina Anjoulie Lavocah menyepikan diri selepas dia berbalah mengenai satu isu dengan Awal Ashaari. Tapi masuk-masuk kerja lepas cuti Hari Raya Korban, terus cerita panas cik Zarina yang manja dipanggil Anju jadi bahan. Panas sungguh si Anju ni, sekali jeling, berwap-wap jadinya, mengalahkan kuah singgang tulang lembu yang baru dimasak.

Heboh orang bercakap pasal aksi berani dedah Anju dalam majalah FHM Indonesia edisi Oktober 2011. Dalam majalah FHM Girls Indonesia tersebut, Anju punyalah bangga selak baju sampai nampak pusatnya yang bertindik. Dalam satu gambar lain pula, dia siap tunjuk lagi coli merah samar melekat di dadanya yang mekar itu.

Memang sedap mata memandang. Kenyanglah, itu kalau letak sekali mangkuk sup ekor pun, ramai yang pilih yang nak tengok kulit gebu Anju. Diva bangga sebab ada artis tanah air yang mampu sehebat Anju, mampu bolos ke luar negara jadi penghias muka depan majalah popular dengan tajuk From Malaysia with Love. Ala-ala duta kecil Malaysia ke Indonesia, pemanas semangat atlet negara ke Sukan SEA agaknya.

Tak ramai artis yang seberani Anju dalam bab-bab begitu. Anju ni pula suka jadi diri sendiri. Selagi masih cantik, seksi bergetah buatlah dik, nanti dah berusia dah beranak-pinak nanti, jangan marah pula kalau gambar-gambar seluar pendek, coli dan baju nampak buah dada kamu jadi sebutan. kosmo

-- (Gambar) Cium Mulut Pengacara 8TV Julie Voon
-- Gambar Fasha Sandha Di Majlis Majalah Lisa, Perhh
-- Ayu Raudhah Kembali Berlakon Selepas Keguguran

4 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

nyampah ngan kenyataan pompuan tu dlm galaksi baru ni.. ;-p

mamalieyna said...

herm..semalam mcm kuar kt TV je, tp sempat jeling2 je, sbb kt umah orang time tu..hee~

haih la artis zaman sekarang..huu~

Zue AnnaLeeya said...

hadoiii... semputtt ahkak... huhu

Zue AnnaLeeya said...

lupa nak bgtau... kakzue share erk... hehehe