ad ld

Friday, July 30, 2010

Indahnya Meronda Di Hari Jumaat

Salam.. Hari ni Kedah cuti mcm biasa la kan.. Td pepagi lagi kuar utk bekfes around kol 9am.. Mmg weekend biasa bekfes kt luar je, senang nk trus meronda..hehe.. Lps lesai pekena nasi lemak, truskan misi cari baju kurung utk hanim di Central Square. Masuk First Lady pn xde jugak yg berkenan..huhu..


Xpe hanim ku syg, nti kita cari lagi ye.. Jom ronda ke tpt lain plak.. Then nk turun ke car park kena lalu depan McD, alahai.. Kebtulan ramai gilerzz duk Q kt situ n ada picca GCB besar plak tu, hanim tya lah,' Papa yg tu mcm iklan dlm tv kan, sedap ke? Papa hanim gelak je, sabar je lah..huhu.. Papa tarik tangan doter dia,' Jom kita gi Q skali'. Sempat gak si bini tya,' Be cmne dgn plan kurangkan f/food? Papa jwb,' Next week kan dh puasa, kita schedule balik lah pastu'. - Ho ho ho, no comment anymore..


Nak GCB, tp kena Q lama sgt, klu amik menu lain cepat skit, so bedal yg biasa je lah.. X larat n Q dooh.. Oohh McChicken pn sodapppp kannn..hehe.. Burrpppp, Alhamdulillah...

-- Happy weekend uols.. Have a nice day...

12 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

akak...GBC tuh sedappp sgt... amie dah try dah...sedappppp! meleleh air liuq amie nih dah...:P

cik fiza said...

GCB leh tahan juga sedap.. :)

tapi kalau Q berjela2 mesti tak larat nk tgu..

Adyshariz said...

huh..sedapnyab mcd tu..hari ni baru nk cari..dh ramai yg ckp sedap..kene try jugakla jwpnya..

iCaLoVeZiE said...

GCB bagi saya tak best sgt kot eh? hehe

BIONIC WOMEN said...

i love GCB..hehehe...hanim ni pandai toi guna ayt lentok kan...x sabar asenya nak tunggu Dhiya hebat berkata2 macam hanim..heheh

GreenJade said...

GCB? huh besh lg nasik kerabu ekekekeke

Mama Hanim said...

Amy: ye ker?? bleh try lg tu..huhu..

Mama Hanim said...

cik fiza: tu la pasal.. x larat wooo.

Mama Hanim said...

Adyshariz: igt nk cari gak ptg ni..hehe..

Mama Hanim said...

iCalovezie: oohh, taste x semestinya sama kan..

Mama Hanim said...

Eily: huhu..hanim bab berkata kata mmg bt mama papa dia cair wooo..

dhiya pn bleh try skill mengayat pasni..hehe..

Mama Hanim said...

Tinie: perhhh..stuju2..hehe..