ad ld

Wednesday, July 28, 2010

Lelaki Dan Ayat

Salam.. Bru sempat nk bt n3 daa, agak kebizian hr ni. Seb baik ada masa free skit nih, jom layan apa cer..hehe. Ptg semlm blk keje ada request drp hanim nk singgah Giant, nk gi main katanya. Jam pn awal lg bru 5.30pm, so terjah je lah.

Dugaan btul area mainan tu coz left side ada kfc n right side plak ada pizza hut..Dua2 fevret hanim tu, dia dh jeling tp seb baik dia x mintak mybe lbh teruja dgn mainan kot. Plan nk krgkan fastfood dri 3times/week ke sekali seminggu pn dh kira ok, byk lemak woo.. Setgh jam gak layan hanim lompat2 kt situ. Masa nk blk, ujan mula turun.. Ekceli plan nk blk masak, tp papa kata,' Ujan ni, malas la nk turun buka pagar, kita makan kt kedai siap2 lah syg'. -- Aisehh, ada gak cmtu ekkk. Pepun, i likeee that statement Be..kihkihkih.. Yea yea x yah masak..ahaksss..


Tgk hanim tu, posing baik je bila papa dia snap.. Tp sori lah, i xdan snap pn picca menu tu, tp mmg best ayam goreng, telur dadar, kue teow tomyam, daging merah n kailan ikan masin..perhhh..

- Auntie tinie, amy or syida yg gorjes tu, nk main lawan gusti lengan dgn hanim x? hikhik..

12 comments:

Ena said...

ini betul2 penggemar fastfood ni kak..3 kali seminggu.
ena akan bising bila hubby ena asyik nak makan f/fd je... mcm hanim la sangat suka.. ena pulak tak la suka sgt2.. bila teringin je ena akan request.. hubby pulak pantang dengar.. on aje... sambil wat mata terbeliak! haiahh kalah budak2 tau..

so, ena kena la kawal yer tak kak.. risau juga zaman skrg ramai org lelaki terutamanya yg mati mengejut.. tau2 je heart attack! takut betul! tu yg skrg nie dier kontrol sikit.. sikit je tu kak.. heheheh..

y@n@ M!B said...

sonok tgk budak kecik mkn...huhu~

Zaidah said...

nak skit bleh....

mamalieyna said...

waah mkn2..asal hanim interframe je mesti mkn2 time tau..hehe..seb baik bukan fast food lg..hehe..

BIONIC WOMEN said...

kalau bab makan kan..memang blog mama hanim terbaik punyer, tambah lagi model makannya si hanim..memang terliur...hehe

cik fiza said...

bagus2 kurangkan fast food.. training hanim dari kecil supaya nnt dia leh lead to healthy lifestyle :)

p/s : nasihat daripada org yg amik kursus pemakanan tapi tak pakar pemakanan.. huhu~~

Mama Hanim said...

Ena: tu la kan.. mmg kena jaga skit bab pemakanan skang ni..huhu..

Mama Hanim said...

Yana: hehe..

Mama Hanim said...

K.zai: ok je kak..hehe..jom2..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe.. biasa la xtvt makan2 adalah fevret kami.kui3..

Mama Hanim said...

eily: ye ker? huhu.. nmpk sgt makan byk kan, asik makan je...kihkih2..

Mama Hanim said...

cik fiza: terima kasih atas advise dri seorg pakar makanan..hehe..tq2..