ad ld

Tuesday, July 27, 2010

Agak2 Best Ke Naik Benda Tu?

Salam.. Ni sambung lagi cer weekend lps..huhu.. Lps acara makan2 byk masa lunch tu, terasa ngantuk plak. Tp my hubby kata xkan nk tido kt umah je weekend cmni. Rugi masa la.. Then I jwb lah,' Pastu ada plan ke Be? Baik punya soklan kan.. Kita gi ronda2 dgn kete je lah, ok x? tya hubby. Alahai xkan I nk jwb no kan..kih2..lg suka ada la.. Maka pusing2 je sekitar SP ni, n ada lah habuan utk cik hanim doter kesayangan tu. Tgk tu.. Best je nmpk hanim naik mainan tu, nk join skali gak lah..hehe..


Klu biar je hanim dgn papa dia mmg semua benda tu papa nk bg hanim main..huhu..


Dah2 tu hanim.. Bawak baki duit tu mama nk gi bli slurpee lg best..hikhik..mama jeles la tu kan..

11 comments:

BIONIC WOMEN said...

waaa...sporting habis papa hanim..kalau papa dhiya ada puang tido yg tu dimanfaatkan dulu..kihkihkih...mama Dhiya ler duk sebek muka nak tubik derak x buleh..hehe..pastu dah nak petang tu baru nak tny nak g maner...malas dah ler, masa singkat..ampehhhh toiii..
tapi kalu sabtu wat gitu, ahad pepagi lagi dah ajak tubik..haha..padan muka

Lelord said...

muahahhahaha najlaa pun dulukalau kuo musti nak naik mende cenggitu. kat doha mana ade menan camtu

Ena said...

alahai.. tetiba teringat pd si kakak yg menagis2 nak naik tapi tak kesampaian sbb en abah yg mengejar masa.. huhu.. kesian

wah.. hanim yg tersenyum puas dapat main.. ;D

Mama Hanim said...

Eily: klu tya hanim anak sapo, dia jwb anak papa..huhu..

mmg papa hanim suka manja kan dia, tp best jugok sbb tiap kali hanim bgn tgh malam nk susu, dia nk papa dia je yg bt..hehe.. mama best tido..kui3..

Mama Hanim said...

Lelord: hehe.. najlaa xpe la kt umah doha tu dh byk menan kan..

Mama Hanim said...

Ena: dh baca n3 ena td tu.. sedih je muka kakak anis tu tp xpe2, len kali ada la tu masa utk dorg main tu kan..

hanim mmg senyum la klu dpt main tu..

shaza said...

Anak2 kita masa kecik2 dulu pun suka naik benda ni.. Sekarang pun suka jugak tapi naik gitu je la.. Takde nak masuk2 duit lagi..

GreenJade said...

lerrr nape mama x cube terai naik mendelah tuh? musti kompem best hik hik hik

tetibe rase mcm best jadik Hanim..dpt mama & papa yg sporting abes gitu ;)

**..err mama nak anak angkat tak? umo 30 tawon? keh keh keh tetibe terase nk jd anak angkat mama laks wakakaka

Mama Hanim said...

shaza: hehe.. tu la kan.. anak2 mmg suka sgt naik benda tu.. layan je lah..huhu..

SyidaGorjes said...

aqid pun suka naik benda yg mcm ni.tpi dia takut kalau dah gerak2.so tak pyh la masuk duit.selamaaaaaat.hehehee

Mama Hanim said...

Tinie: tu la, igt len kali nk try gak..hehe..

sporting kerrr??? semua parent cmtu kot..utk anak kan..

nk jd anak angkat? sori, x boleh lah sbb anak dan ibu angkat xkan sebaya je umur..kui3..