ad ld

Tuesday, July 27, 2010

Bila Aura Memasak Dtg Lagi

Salam.. Dh makan apa hr ni uols? Oooppss, warning utk yg berpuasa hr ni, n3 ni mybe agak mengganggu skit ok, sori2.. Jom layan apa menu kami di weekend lps..
Picca 1st tu kita tgk overall menu dlu ye..hehe.. N 2nd picca tu ant. bahan2 nya ialah...


Picca 3 - gulai kuning ok.

Picca 4 - ikan rebus goreng..mablesss.. Picca 5 tu ikan bilis goreng je..


Picca 6 plak semestinya kena ada ayam goreng kan.. N last but not least, udang goreng...


- Burrppppp... Alhamdulillah, kenyang beb..hehe.. Jom2 makan..

20 comments:

MrS. F!zA said...

banyaknya masaK!!kt umah ni kalomasak 1jnis lauk 1jnis lg sayur..hehehe

Kancilbiru said...

wahh laparnya..sedapnya...rajin betul masak...sy bila ada angin datang baru masak...:P

SyidaGorjes said...

dugaaaaaaan.arini kita posa.

makdara TERDIVA said...

makan ikan bilis goreng pun boleh tmbh smpai berpinggan2..huwaaaaa..camne nak diet???

BIONIC WOMEN said...

waaahh...sungguh mnggiurkan..heeheh
kita ni x lama aura nak memasak ilang..kekeke..malas yg lebih

Ena said...

sabar ye ena..
jangan telan liorrr tau..
eeheheh

A D I A said...

cantik pinggan tu cam antik2, bulat tak bulat, empat segi tak empat segi.

Nieza Ishak said...

adoiii
dah la tengah lapar ....
syedappppppp

mamalieyna said...

wooo..banyaknye menu..terliur dh ni..sapa nak jwb! =P..org poseee...huhu..

Mama Hanim said...

Fiza: ni menu masa aura rajin terlebih kot..tu yg byk masak..hehe..

Mama Hanim said...

Kancilbiru: huhu.. ok la tu..kui3..

Mama Hanim said...

Syida: ooopss sori..

Mama Hanim said...

makdara: makan dlu byk2, pastu bru kita diet..kih2.. petua bagus tu..

Mama Hanim said...

Eily: hehe.. xpe2, bulan puasa nti aura masak mesti dtg punya..

Mama Hanim said...

Ena: sabar2 ye ena..hehe..

Mama Hanim said...

Adia: cantik ker? rasanya dlu bli di langkawi kot..lupa daaa..

Mama Hanim said...

Nieza: hehe.. jom makan..

Mama Hanim said...

Mamalieyna: oohh sori eina.. slmt berpuasa ye..

GreenJade said...

skali-skala aura memasak dia mari..ferghh malatop yu!

segak2nye udang dia...jeles lah..hehehe

Mama Hanim said...

Tinie: malatopp kerr?? huhu..
biasa je la tu.. cik puan tinie masak lagi tip top lah..

udang tu mmg best..nyam2..hehe..