ad ld

Friday, July 23, 2010

Mee Perisa Kaki Katak Muncul Lagi

Salam.. Uols tgk x berita td? Yg kes saman mee kaki katak tu? Huhu.. Dh smp naik court rupanya kan.. Klu ada antara uols yg still igt, kt blog ni ada n3 pasal mee kaki katak tu dlu bulan April lps.. Klik kt SINI.

Oooppss, layan dlu picca ni ok, sori la klu uols blom dinner..Nk makan apa tu ? Mee ke? Uweekkkkkk....


Dlm berita td sebut kedai tu kt Klang beb.. Hati2 ok..huhuhu..

12 comments:

Kamsiah said...

saman jgn tak saman...biar depa amik berat pasal kebersihan,soal halal haram...

shaza said...

memang geli la masa tgk berita tadi.. kopitiam mane tu yek.. tak di bagitau pulak..

GreenJade said...

eyarrkkk betamboh2 sebu perot ambo...

ni kaki katak...ntah2 pasni sup pala katak plaks..yarksss!!

BIONIC WOMEN said...

dalam semanis kurma minggu lepas ada cerita tentang sihir perniagaan..
ustaz tu kata, kadang2 kalau terjumpa binatang2 pelik dalam makanan yg dihidang bermakna kdai tu mungkin telah disihir..
dalam kes ni Allahualam..kalau kedai tu x pernah pun masak katak, try ler jumpa org2 yg paham ilmu agama, maner tau ada yg x kena..

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahhh musti sodap.... huhuhuhuhu grrooss!!!!! mie dulu kena mee sipot.. sedapp!!!!

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

Mama Hanim said...

Kamsiah: btul tu kak.. suka hati je kan soal kebersihan..

Mama Hanim said...

shaza: mmg geli, kotor btul.. yarkkss..

Mama Hanim said...

Tinie: huhu.. yarkksss..tlg2..

Mama Hanim said...

Eily: tu la kan.. mcm2 hal berlaku.. tp yg penting kita kena jaga kebersihan di mana2 saja..

Mama Hanim said...

baincardin: salam.. tq2..info yg bagus tu..

Mama Hanim said...

mimie: huhu.. x dapek den nk nolong..hehe..