ad ld

Friday, June 4, 2010

Diumumkan The Best Lecturer Of The Year Goes To

Salam.. Hari ni kedah dh cuti, opppsss lupa la negri lain still keje hari ni kan..ahaks..jgn jeles wooo.. Ok2, hari tu I ada janji nk cer pasal majlis Educator's Day tu kan..ala, yg pasal award2 tu..huhu..

So, ni la alkisahnya.. Honestly, mmg x sangka akan dpt award paling tinggi ni, yg diidamkam oleh semua para lecturer ekceli cz byk benefitnya nti. Selain dpt medal, hadiah2, paling penting of course la ada increment .. walaweh.. Alhamdulillah.


Ini lah pingat The Best Lecturer Of The Year 2009.


Tapi terkejut gak mula2 tu dpt award ni..huhu.. Garang kah aku????? ahaks..


Kutipan hadiah di hari bersejarah itu..


Idaman Suri, Langkawi tu beb..jgn jeles uuu..hehe..


Mula2 buka kotak.. Taraaaa..


Dan pengapit2 nya juga..


Full set..


Bersama my lovely doter..


Hanim pn suka dpt buka byk hadiah..


Alhamdulillah syukur.. Terima kasih kepada semua para pengundi..hehe..

-- Semoga award2 ni akan mmbri lbh motivasi utk ku terus bekerja dgn lbh dedikasi n berkualiti, Insya Allah..

16 comments:

TuYa said...

salam kak..
nak jugak medal mcm tu..
(mode jeles)..hehehehehe..
leh gantung,bangga!!

Izan Ishak said...

tahniah mamahanim!
moga bekerja dgn lebih dedikasi lepas nih~
izan pun tumpang gembira juga

SyidaMislan said...

cantik model hadiah tu (gamba last sekali)

Ena said...

Tahniah kak...

sonok tu.. pembakar semangat :)

puterikurekure said...

tahniah yang!!!
wah...bestnya.

rezeki tu.
:)

GreenJade said...

tahniah tahniah..!! terbaik & garang tuh!

(xleh thn gelak bab garang nih..ngeri hahaha)

ai pulok tumpang bangge smpai kembang2 lobang idong nih aihhh hiks3

Kancilbiru said...

wow pembakar semangat..tahniah yer...

Mama Hanim said...

Tuya: salam.. hehe.. ni pn dh letak kt meja koleksi..ahaks..

Mama Hanim said...

Izan: Tq2 izan.. btul tu, bt bakar semangat kan..hehe..

Mama Hanim said...

Syida: model yg tu biasa lah, posing mmg mantoppp..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: Tq2.. stuju2, klu dpt increment lg superb bt keje.. haha..

Mama Hanim said...

Intan: Tq2.. mmg rezeki x dijangka.. Alhamdulillah..

Mama Hanim said...

Tinie: toceh toceh my pren..

garang tu tgk angin gak..kih3.. tp biasa x garang kot..huhu..

Mama Hanim said...

Nizaa: Tq2.. kena rajin kuasa tiga pasni..haha..

~ain said...

ewah.. pensyarah paling garang tu.. lariksssss.... heheh btw, tahniah lee.. bkn semua orang boleh dapat itu..

Mama Hanim said...

Ain: garang bertempat tu..ahaks..

Tq2.. syukur rezeki..