ad ld

Thursday, June 3, 2010

Bukan Bola Je Ada Hatrik

Salam.. Esok public holiday lagi, apa program uols? Balik kg or berpoya poya kt mana? hehe.. Pepun pn xtvt uols, semoga segalanya lancar ok. I sekeluarga plak still perlu penuhi jemputan kenduri weekend ni. Lg byk dari last week, musim cuti skolah katakan..

Dua2 pihak parents dh cl td, tya x balik kg ke? ayakkkk.. terkedu kejap tp segera come out dgn jawapan utk sedapkan hati sndri.. 'X blk kg, ada byk kenduri lgpn bru sebulan x blk kg kan'.. huhu.. ( dlm hati x yah cer la)..

Ni plak picca 2hari lps, cik hanim sempurnakan hatrik lawatan ke Nasi Ayam Periuk Besar. Uols jgn igt bola je ada istilah hatrik ye, makan2 pn ada hatrik gak ok..kui3..


Uols tgk tu kuah black pepper yg melimpah ruah.. agak2 sedap x? hehe..


Yummy.. Alhamdulillah..

--> Selamat Bercuti semua...

12 comments:

TuYa said...

Tuya dah mula cuti sekolah Sabtu ni kak..
esok ptg lepas Eri abis keja,terus balik Gua Musang amik hero..
stok budu ade lg ke?hehehhehe..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

saya balik kelantan sok pagi..hehe

A D I A said...

nasi ayam periuk besar ni hari tu ada kat kelana jaya mall ni, tutup pulak. takkan kena gi utara *nanges*

SyidaMislan said...

esok nak pegi wedding kat shah alam....musim cuti skolah a.k.a musim orang kawen..

mamalieyna said...

uuuih makan2 saje..hehe..best3x..! ^_^

Mama Hanim said...

Tuya: best la cikgu mcm tuya ada cuti panjang slalu.. jeles2..huhu..

tu la, seb baik stok budu ada lagi ni..hehe..

Mama Hanim said...

Fiza: aaaaaa nak ikut...huhu..

Mama Hanim said...

Adia: xpe2, klu mcm tu nti suh je hanim tlg makan ye..hehe..

Mama Hanim said...

Syida: btul tu.. hari ada 6 kenduri oooo... huhu..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe.. jom makan2 tambah lemak..kih3..

~ain said...

hahah.. hanim.. bersemanat sungguh dia makan ye.. tengok lengan dia.. dah macam lengan auntie ain dah.. grrrr.. (gigit kang)

Mama Hanim said...

Ain: hehe.. jenis makan baik katakan..

auntie ain nk lawan gusti lengan dgn hanim pn bleh la.. ada bran? kui3..