ad ld

Wednesday, June 2, 2010

Susah Cari Gaun Utk Si Montel Ini

Salam.. Bru sempat layan blog..huhu.. Hari ni bz tahap gaban cz siapkan documentation daaa, ada audit beb..

Emmm, tgk2 komen n3 siang td, kengkawans kata picca tecik sgt kan. Sori uols, snap guna hp murah katakan.. Utk picca agak clear skit tgk gaun tu, mybe yg ni ok skit kot.





Finally, slps 4 pasang acara cuba try test..kui3..


Layan je lah ye..hehe..

12 comments:

TuYa said...

haaaaaaaa...
baru la terang clear namapk si cumel nih pakai gaun..
cantik mcm princess..
geram la kak..mcm ne la agaknye kalau ade depan mata Tuya ni kan..mesti kena geget je nih..

BIONIC WOMEN said...

eiiii...
hanim sesangat comel pakai gaun gitu..suka tengok kemontelan hanim..
Dhiya ni kurus jer..pakai gaun x berapa nak kembang jadinya..hehe

Mama Hanim said...

Tuya: hehe.. ronda satu SP cari gaun utk dia tu.. penat2..

ada yg berkenan tp xde saiz plak.. tu pn jenuh try satu satu, tgk badan la kan..huhu..

hari kenduri tu pn hanim asik lari2 je cz ramai yg nk cubit2 dia.. alahai..

Mama Hanim said...

Eily: Dhiya pn comel gak..
anak2 kecil ni x kira kurus ke tembam kot, pakai gaun semua cantik kan..

Pasni dhiya pn leh try gaun, mesti cute tu..

ARIFFDA said...

amboi ank dara comel ni...posing cantik... :)

Ummi Aisyah said...

tak bape nampak la gaun anak dara hanim ni..nampak dia dok test gaun jer

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

mcm princess dah..suka la tu siap posing..hehe..

akak, napa tak besarkan image.. tak puas nk tgk budak tembam hanim ni..hehe

mamalieyna said...

ha'a..gambo kalo beso2..lebih best layan..lebih terserlah gitu..hehe..cam princess ye cik hanim ni..cun2x..^_^

Mama Hanim said...

ARIFFDA: hanim posing mmg tip top la..hehe..

Mama Hanim said...

Ummi Aisyah: hehe.. nti try picca lain plak ye..

Mama Hanim said...

Fiza: tu la pasal.. kena pakai kamera mahal mcm fiza bru best kan.. bila la nk beli nih..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe..princess montel gitu..

pasni kena ubah setting la, bt picca besar2 kan..huhu..