ad ld

Friday, December 4, 2009

SKILL MENGAYAT

Salam.. sila rujuk picca utk keterangan lanjut..hehe.. P1 from left: Tetiba je hanim dkt dgn papa dia..igt biasa je, tp.. Picca 2: check gigi dlu sblm mula mengayat papa..



P3: Hanim: Papa..(gaya manja)..hanim nk makan kfc boleh x? bestkan kfc Pa..hanim nk yg wing tu.. -- Jwp si bapa: Btul ke nk makan? Nk gi kfc mana? Hanim: kita gi yg tinggi tu, best Papa.(Kompleks temin SP la tu).. Papa: Ok, let's go.



P4: Hanim(misi berjaya)..haha..dpt makan kfc lg aku hr ni..senang je ayat Papa aku, mesti cair nya.. --> geram btul Mama tgk mimik muka hanim cmtu..berlagak la tu..huh..

P5: Xpe la.. Mama pn leh join kfc gak.. Good girl, syg anok Mama ni(sambil peluk2)..hehe..

9 comments:

mun-e said...

hikhikhik. pandai betul hanim ngurat papa die ;p

syanis said...

hihihi... hanim suka mkn kfc juga yerh.... sama mcm syazana la ni....

puterikurekure said...

ehem.
nape kite rasa mama dia yang upah hanim suruh pujuk papa makan kfc neh?

hehehe~
hanim cute banget. kite suka sangat gambar hanim wat muka bagak tuh.

GreenJade said...

hanim nye pasal..cairrrrrrrrr papa hahaha!!

gud girl hahaha :))

Maswani said...

mun-e..hehe..tau xpe..skill sape ntah dia dpt..haha..

Syanis..kfc mmg fevret hanim..tahap kritikal..syazana pn cmtu ye..geng la..hehe..

Puteri..ada share la gak skit2..hehe..anak mama katakan..huhu..
hanim skang ni mmg bt mcm2 mimik muka..geram gak kdg2 tu..

Jade..hanim tu klu dgn papa dia..perhh, ngada2 je..grr..
--welcome babe..hehe..

mun-e said...

eh.. sape yg amek gambar hanim kalo mama duduk belakang? ingt mama yg amek. hehe

Maswani said...

mun-e..campur2 je..ada yg papa hanim amik,yg mama amik pn ada tu..pakai hp 3G buruk cmtu lah..hehe..

oneyani said...

sgt cheeky la hanim ni..suke benor die nga kfc eh..yang papa nye layan je doter kesayngan ni..ehehe

Maswani said...

yani..hehe, hanim mmg addicted to kfc..x reti dh nk bt cmne..papa dia pn satu, manjakan sgt doternya tu..