ad ld

Tuesday, June 15, 2010

MAKE OVER - NEW LOOK

Salam.. Nk tya pendapat uols, ok ke new template ni? Any suggestion? Apply yg simple je ni, x mao edit byk2 sgt..huhu.. Sekali tgk bandingkan dgn asal tu nmpk a little bit messy kan.. Rasa yg ni lg ok skit kot.

Bagus gak kan, x yah dh nk edit coding2 yg byk songeh like b4, skang ni just click je mana2 template yg berkenan di hati, then trus apply.. Simple gilerzzz beb.. best2..

Sekian lama pakai template asal, since blog ni wujud 2008 mmg x penah tukar pn. Maka hari ni dgn rasminya blog ni ada make over la skit..hehe..

--> Jeles gak tgk template uols yg cun melecun tu, tp apakan daya, tgk je lah..huhu..

3 comments:

mamalieyna said...

cantiikkkk..sesuaaiiii...sukaaaaa.. seriusly! ^_^

Mama Hanim said...

phewiitt..ye ke?
alahai...tq2..hehe..

Uruchimaru @ kf said...

mama hanim,nmpk fresh sikit..
thumb up !