ad ld

Wednesday, March 16, 2011

McChicken Burger Sgt Sedap, Dpt Free Lagi Sedap

Ada sesape makan McChicken hr ni? Mesti sedap kan. Agak2 uols boleh dikategori peminat tegar McD ke? Kt ofis mama ni pn ramai 'kipas susah mati' a.k.a die hard fan McD. Yg gi lunch kt sana pn ada, yg call delivery pn ada, boleh kata ada hari2 logo McD kt ofis ni. huhu..


Tp paling best bila ada org belanja McChicken tau. Rasa lazatnya tu makin bertambah kalo dpt makan free kan, kena plak sambil layan blog ptg2 cmni..perhh.. Jgn jeles k. Sila dptkan di outlet berhampiran anda..kih3..

-- Baca Yassin Mengundur?
-- (Gambar) Erra Fazira Dpt Hadiah LV Sempena Anniversary

7 comments:

A D I A said...

wahh feveret ni mc chicken! terignat i, time bulan pose, kalau tak leh pose selalu kirim kat officemate cina suh belikan ni. heheheh.

BIONIC WOMEN said...

Dah lama x makan fast food tau..
tapi tgk badan 2 jugk turun..
so pasnih nak g melantak plak ler..huhuu

Ena said...

arini ena pun dpt makan free jugak.. cedap!

mama zakuan said...

sedapnye...mama follow

Scarlett O'Hara said...

Alamak!Macam mana nak diet ni?

makdara TERdiva said...

sana sini org ckp pasal mcD..memang nak suruh makan la ni.. :)

GreenJade said...

skg jugak saye terjah ke sg petani...kak Wani..mekCiken satuu..!!! :))