ad ld

Tuesday, March 15, 2011

Ben Ashaari : Blogger Ikut Negeri Kelahiran

Assalamualaikum.. N3 ni utk join segmen ben ashaari: blogger ikut negeri kelahiran. Tgk tajuk pn dh tau cam best kan, so x mau terlepas peluang utk berkenalan dgn blogger2 yg sudi ye.


Ambo anok kelate. Pensyarah Ekonomi di ipt di Kedah. Blog favourite mestilah tiffinbiru, sbb menu2 di sana sgtlah superb..

X dok lg blog hok diblacklist stakat ni, cuma kurang suka msk blog2 hok susah nok loading, berat sgt nak view kdg2 nok tubik header dia sajo kena tggu lbh 3 minit..huhu..

Harapan blog ambo ni akan terus maju dri segi raih bilangan follower, pembaca setia dan juga pelawat kerana satu bentuk kepuasan tgk semua tu bila berblog. Terima kasih ben ashaari.

Kelantan di hati ku..

7 comments:

mamalieyna said...

cek oghang kedah ..hang jgn taktau...hehe...kelate eh..good luck..msti bertmbh kenalan kalate nnti..^_^

ieda said...

oo org kedah yer dikk .. baru tahu :)
bagus kan segmen nie ....

nureenina said...

sep klate kito 2 =] follow~

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Fatin Sakura said...

salam perkenalan dari oghe kelate

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)