ad ld

Wednesday, March 23, 2011

Sape Tgh Lapar Sila Tgk Sini..Hehe

Sape penah makan mee hong kong? X yah gi HK ok, kt SP ni pn ada..hehe. Ekceli ni menu dinner, Hanim request nk makan nasi sup kt Di Sayang. Bagus gak tu, on d way blk keje makan siap2, smp umah dpt la mama rehat awal skit kan. Mcm biasa lah, gegirl ni mesti posing baik punya depan makanan.


Picca 2nd tu lah mee hong kong, teruja tgk dlm menu list terus nak try..huhu.. Sedap gak beb. Sblh tu plak nasi ayam halia.



Hanim dh sedia nak makan tu. Tggu apa lg aunties sekalian, jom lah ye..yummy..

-- (Gambar) Majlis Ulang Tahun Tengku Ratu Haidar Anak Que Haidar, Linda Jasmine
-- (Gambar) Majlis Pernikahan Kris Dayanti Raul Lemos
-- (Gambar) Irma Hasmie Nekad Bertudung Slps Blk Umrah
-- (Gambar) Miera Liyana Tak Sedar Baju Terlampau Seksi, Nmpk Sisi Payudara????

11 comments:

Madam Amie said...

Akk...amie da bersalin 17/3 hr tuh.....cezer.

✿ etiey erywan ✿ said...

memang bertambah lapar!

atty's said...

lapar tgk semua food tuh .

✿ etiey erywan ✿ said...

memang bertambah lapar

Bionic women said...

blum pernah try ag mee hongkong...
terliur ler tangok aksi hanim nak makanan

luckylizan said...

hujan-hujan ni ramai pulak yang post citer makan... syodap eh yai.

mamalieyna said...

lama tk makan2 kt luar,,hu~ kena tunggu abah arif balik dl..

amboi hanim, bab posing depan mknan sporting ye..hehe..dapnye..

Mama Hanim said...

Amie: tahniah amie. Syukur Alhamdulillah. semoga hidup makin ceria k.. bila la nk jmp live kan..

Mama Hanim said...

etiey erywan: jom2..hehe..

Mama Hanim said...

k.atty: jemput makan ktyy..kui3..

Eily: bleh try tu, sedap tp kena cari kedai ala thai kot. dhiya pn mesti suka kan.

Mama Hanim said...

luckylizan: masa hujan mmg rasa lapar je kan.. tq sudi dtg sini.

mamalieyna: xpe eina, nti abah ayep blk bleh la sakan gi sana sini kan..

hanim klu makan mmg terbaik lah..hehe..