ad ld

Thursday, March 24, 2011

Janji Dpt Jumpa LUNA, X Makan Pun X Pe

Assalamualaikum. Hari ni awal skit nk cer pasal makan. Semlm my gegirl Hanim tu request nk gi main Luna plak. X gi makan pn xpe tp kena janji naik Luna katanya. Headed to tesco la pe lg kan, mmg betul Hanim x mau makan coz x sabar nk jmp si LuNA tu..huhu. Papanya pujuk la skit suh makan dlu, 'Ok la ok la, Hanim nk makan roti je pastu trus gi sana tau,' jwbnya selamba.

Terus order cepat2 nasi goreng USA utk papa n maggi goreng utk mama. Tgh mama papa makan tu Hanim asyik bunyi je,' Faster faster nti late plak, pastu nk blk tgk upin plak'. Anak punya pasal, mak bapak dia makan laju je x pandang kiri kanan dh..huhu. Upin kan start 6.30pm daily kt TV9 skang ni, ada jadual bru la dlm list Hanim tu.



Dh siap makan tu, tiba lah turn Hanim. Si Luna ni bleh pusing 360', tinggi rendah. Suka sgt Hanim naik benda ni, RM1/minit maka dh byk la mama papa dia 'invest' kt situ. Redha je lah.

-- (Gambar) Suami Erra Fazira, Engku Emran Kahwin Lain???
-- (Gambar) Datuk T Adalah Tan Sri Rahim, Shazryl Eskay Dan Datuk Shuib Lazim
-- (Gambar) Kemalangan Van, Viva Rempuh 2 Beranak Pejalan Kaki Di Semabok Melaka

12 comments:

Kancilbiru said...

inilah LUNA nya...hehehehe

Bionic women said...

Dhiya pun suka main permainan tabung ni..hahaha..papa dia panggil tabung sebab kalau jumpa komfom masuk duit..huhu

SyidaGorjes said...

Ingatkan sape la luna tu tadi.

diana said...

peghh!!naik gajah tu..:p

Ena said...

hehe..

anak punyer pasal.. mama & papa sanggup wat apa saje.. hihi.. best kan jadi hanim..

Mama Hanim said...

Kancilbiru: tau tak pe..hehe..

Mama Hanim said...

Eily: hehe.. bagus btul anak2 zaman ni, dorang yg ajar parent menabung plak..huhu..

Mama Hanim said...

Syida: itu lah Luna.. nama watak dlm CD Jumbo Si Gajah Biru..kui3..

Mama Hanim said...

diana: layan je lah..

Mama Hanim said...

Ena: layan je sblm ada adik kan, dh ada adik nti kena kongsi la.

err, mcm dekat2 je Hanim nk dpt adik kan..huhu..

makdara TERdiva said...

ingat dia nak pensil kaler luna.. :D

Mama Hanim said...

MDT: kih3..nama sama kan..