ad ld

Friday, March 25, 2011

Shopping Dgn Duit Cek Nuffnang, I Like It

2-3 minggu lps ada tgk banner promo brg2 rumah masa benti kt traffic light. Pastu bila cek nuffnang dh clear last week, terus terjah kedai tu. Frust jap coz brg diidam dh abis stok, huhu. Tp alang2 dh ada kt situ, amik je lah something sbg 'saguhati' kata my hubby. Bru lah bini dia senyum kembali ahaks. Ni lah hasil lawatan tu, tempat sidai pakaian n penyangkut handbag. Smp umah terus hubby pasang, mama snap2 je lah. Sempat lg hubby bebel,' Amboi dh penuh dgn handbag mama je, nk tumpang letak safety helmet pn x leh ke?


Sblm gi kedai tu singgah workshop bt alignment n balancing kete dulu. Fully sponsored by cek nuffnang..hehe.



Tak rugi kan layan blog, best sgt2.. Masyukkk $$$$$$ gitu, Alhamdulillah.

-- (Gambar) Pertunangan, Kisah Cinta Danny X Factor Dan Zaidatul Pramugari Air Asia
-- (Gambar) Suami Erra Fazira, Engku Emran Kahwin Lain???
-- (Gambar) Miera Liyana Tak Sedar Baju Terlampau Seksi, Nmpk Sisi Payudara????
-- (Gambar) Kemalangan Wish Dan Alza Di Km 53 Lebuh Raya Gerik Jeli, 4 Maut 2 Cedera

16 comments:

yatie chomeyl said...

woh buleh la belanjo ore make dgn duit nuffnang tu :)

BIONIC WOMEN said...

wow best..bilalah kita nak merasa camnih..huhu

Ena said...

wahhh..
best lah camtu.. :D

ena masih menunggu lagi ni kak.. huhu..

mamaaizara said...

salam...
wah bestnyer

luckylizan said...

waa...masyukkk... tahniah - tahniah

Citarasa Rinduan said...

tu dia......
ayu pulak tumpang happy..
tahniah yer...

kalau ayulah,duit nuff lepas2 topup hp jer..heheheheh

miezaniera said...

wahhh..sy nye baru je cecah rm50 buat prtama kalinye..huhuhu

Adyshariz said...

bestnya duit nuff..mmg betul, di samping hobu berblogging..dpt gak duit kan...

✿ etiey erywan ✿ said...

wahhh best. tahniah

GreenJade said...

vile nk velanje ciket belen2 nuff tuh kakak chantekk..? (hihihi bodek2 kut2 dpt sepinggan MekDi ekekeke)

mamalieyna said...

waaaah layan blog mmg berbaloi2 lah..hehe..tahniah..masyuk!

Mamasya said...

Salam Mamahanim

wah best dpt cek nuffnang...betul beli brg boleh jadi tanda ingatan..

Mama Hanim said...

yatie chomeyl: aloss abis licin dh la..hehe.

Mama Hanim said...

Eily: Insya Allah ada rezeki eily plok tu nti..

Mama Hanim said...

Ena: hehe, bagi chance la kak merasa dulu ye.

kidfx said...

tu tandanya masyuk banyak tu..bukan sikit2 hahaha mantap ah. dah otai ni