ad ld

Wednesday, March 30, 2011

DAIM Itu Ubat Tensen

Assalamualaikum. Stok DAIM dtg lg, dpt reda kan skit tensen miggu bz ni hehe. Last week ada ofismate gi Langkawi, apa lg terus pesan beli DAIM la kan. Dh makin mahal coklat ni skang, tp sedap punya pasal terpaksa rela la. Hanim cukup suka Daim ni, kalo gi shopping mall slalu tya nape x de coklat kaler merah tu.

Blom sempat gi Langkawi, dpt kirim ni pn jadi lah..huhu. Rasanya ramai gak yg beli Daim ni kan kalo gi Langkawi, btul tak? Bab Idaman Suri x yah cer la, mmg wajib punya tu, lbh2 lg uols yg kaki shopping tu kan. 


Ok lah, x leh cer byk coz hari ni agak bz dari biasa. Jumpa lagi k. Oopps, jom makan Daim dulu..hehe.

-- (Gambar) Majlis Baby Shower Sazzy Falak
-- Gambar Fasha Sandha Di Langkawi

13 comments:

mamalieyna said...

ohho..suka DAIm gak....nakkkk...hehe..

makdara TERdiva said...

kalau akim lebih suka ferrero..grrrr

✿ etiey erywan ✿ said...

hahahha i loike!

NUNU EERA said...

ske choc ni n kek daim kt ikea lgi la suke.. ;)

diana said...

saya kurang suka..
kalau anak suka la makan coklat..
pi langkawi tak beli coklat tak sah la..:)

SyidaGorjes said...

suka jugak!tapi lepas makan mesti lelangit rasa sakit sbb selalu kemam dlm mulut.

ieda said...

aah ramai cakap yg sama .. tapi akak kurang minat choc daim nie :)

BIONIC WOMEN said...

kita pun suka coklat ni, kat Mydin USJ ni ada jual tapi mahal ler skit..
kalau gi langkawi belikan utk kita ek

ain said...

ain mmg suke gi Langkawi, tetiap ujung thun gi sane ngan mak. menggile le kalo gi sane..;)

GreenJade said...

sekelat..beshh beshh...tu ari gi sane skudeng2 gak DAIM nih tp telupa lak nk beli..uhuhu

Mama Hanim said...

mamalieyna: sedap kan..hehe.

MDT: Ferrero pn best gak, suka2.

etiey erywan: ur right bebeh..

Mama Hanim said...

Nunu Eera: kt sini xde kek daim tu..sob sob sob..

diana: kanak2 dan coklat, mmg sinonim kan.. mak budak mcm saya pn suka gak..hehe..

Syida: ooh, jadi cmtu mybe sbb dh byk sgt coklat dlm diri syida tu..kih3..

Mama Hanim said...

ieda: kami mmg peminat tegar coklat ni k.ieda..hehe..

Eily: oooo kt mydin ada jual ye, ok tu senang tu nk cari.
Jom kita gi langkawi.

ain: tau xpe, mmg happening kt langkawi kan..

Tinie: cmne leh lupa tu? blom kategori tegar la cmtu..hehe