ad ld

Tuesday, March 1, 2011

Igt Q Audition Mentor, Rupanya Q Bayar Saman Daaaa

Kebizian melanda lg. Blom smpt nak cer xtvt blk kg last week, skip dlu lah ye.huhu.. Semlm bandar SP crowded giler, semua pej pos full Q panjang smp melimpah mcm nak beli tiket bola. ekeke.. Apa lg, nak bayar saman punya kes la kan.

Mmg haru beb, kita nak berurusan hal lain pun terganggu gara2 pej pos dh diconquer 'pesalah traffik' semlm. Sabar je lah kan. Rasanya mmg dh jd trend di Malaysia kot, asal 2-3 hari nak due date barulah berpusu pusu serbu kan. Dulu penah gak tgk dlm tv org serbu kaunter JPN utk tukar Mykad, bab saman tu plak mmg biasalah. (picca kosmo)

Lunch hour kuar igt nak singgah makan kt SP Plaza, tp parking penuh. Geleng kepala jap tgk ramai duk Q panjang tgh panas kt cawangan traffik SP depan tu. Perhhh, happening btul, rasa kesian pn ada.. Tingat zaman sekolah Q cmtu bila time van Milo free dtg kan..kui3..

Kebtulan bulan Januari lps bru renew roadtax mr.Perd, maka yakinlah bab saman dh clear kan. Lgpun senang bayar online je guna myeg.com. Cepat mudah murah gitu..hehe..
Uols cmne, ada saman tertunggak x? Cepat2 clear, klu x nti dh kena blacklist xleh renew lesen memandu, roadtax beb..Naya woo..

-- (Gambar) Shahir AF8 Disyaki Sakit Kanser Hati
-- (Gambar) Daphne Kahwin, Peluk Islam Slps Melawat Taj Mahal
-- Gambar Fasha Sandha Di Majlis Harijadi Jejai
-- (Gambar) Lg Gambar Ally Iskandar Dan Aishah Zainal Di Majlis Pertunangan

4 comments:

azzey said...

Perghhhhhhhhhhhhhh...ramai giler. last day kan smlm..

SyidaGorjes said...

dah cek, kita clear.....

ain said...

Ain salah sorg yg tergolong dlm 'pesalah trafik" tu semalam. hu3...

✿ etiey erywan ✿ said...

walalaeii.. bagu kan rakyat malaysia? keh keh