ad ld

Monday, March 7, 2011

3 Buffered Earnings Bru Dtg Serentak, 6 BE Dh Jd ME. $$$$$ Tq Nuffnang!!!!

Hari ni dh kembali msk ofis slps 3 hari di Kota Bharu. Terus kebizian coz musim final exam muncul lg, semlm pn ada my student yg sms,' Puan, Saya nak jmp puan, nak tanya pasal soklan2 sem lps yg saya x faham,'. Lps baca sms tu, mama geleng kepala jap, alahai esok nak exam paper tu hr ni bru tanya ke. Pepun all the best to my students. I always pray for u k..

Ada berita gembira, td on acc nuffnang, tgk dpt BE baru, 2 utk blog ni n 1 utk langkahseiringan.blogspot.com. Suka sgt, Alhamdulillah. BE ke 10, 11 n 12 utk 2011 dtg serentak. Tgk kt amount pn dh lps target nak cash out utk March, tp nak tggu skit masa lg, lgpun 2 cek utk Februari hr tu blom smp daa..


6 buffered earnings dh jd metered earnings. 4 BE plak sdg running serentak, masyukkkk $$$$$..hehe.. I like itttt, tq nuffnang.

-- (Gambar) Lori Simen Rempuh 2 Kereta, Rumah Teres Di Tmn Bukit Anggerik Cheras
-- (Gambar) Daphne Kahwin, Peluk Islam Slps Melawat Taj Mahal
-- (Video) Mirip Elyana Menari Dlm Tandas
-- (Gambar) Pelakon Terbakar : Emma Akma Bimbang Wajah Kekasih Jadi Buruk

12 comments:

...mommy jue... said...

wahh.. bestnya.. share la tips nak dapatkan BE.. tak pernah dapat pun.. jeles nie.. huhuhu

Madam Amie said...

Akk! Amie kt unisel pun tgh final start hri ni dan tgh sakit hati bila student tanye tips.....x kira siang atau mlm! Owg da la sibuk nk nunggu bersalin!

diana said...

bila la saya pulak nak dapat be ni..
dah lama tapak tangan tak gatal2..
hahaha

Eryati said...

dah lama tdk dapat BE...tp mmg sedar diri jugak..sebab traffik kurang stabil..ngeheheh..tahniah dpt BE byk...

ieda said...

tahniah dikk :)

ain said...

wow...congratss;)

mamalieyna said...

syok tu...eina taktau pasai pa tak bergnjak langsg dr dulu2..hu~ sadis...

chii said...

byknya...thniah :D

Nur Hanani said...

Bestnya.Tahniah.Macamana nak dapat BE banyak mcm tu? Share la.. :)

Entri Terkini: Jom Join Bloglist Blogger Baru!

•§ðþhïêllå• said...

camne nak dapat iklan banyak2 tuh ;DD

KiD said...

nak BE gak,,.. ada tips??

YanaMIB said...

wuu BE sy tggl satu je..dh lama x dpt BE br..sob sob..bak mai cni sket BE akak tu..ngee~ =P