ad ld

Thursday, March 31, 2011

Nasi Ayam Di Petang Hari

Assalamualaikum. Semlm sgt bz kt ofis, meeting manjang je smp ptg. Kdg2 mcm x caya bleh duk dlm meeting room berjam jam cmtu, sbb tu bila dh abis rasa lega yg amat..huhu. Seb baik x 'overheat' je kepala woo. Pastu bru bleh on blog jap, just mampu approve komen je tp langsung x dan bw. Penat2.

Turun ofis dh dgr suara,' Mama, faster la. Hanim rindu mama ni.' Dia dh tggu depan kete ready nk peluk. Alahai terus hilang rasa penat tu. Syukur nikmat Allah berikan.

Masuk kete terus papa hanim plak tya,' Nk makan kt mn ni? Tp hanim yg jawab,' Nasi ayam'. Dh ptg2 cmtu nmpknya nasi ayam kt tesco lah. Dekat, cepat n sedap. Tu lah slogan selalu digunapakai bila bab makan..huhu.



Dh kenyang makan2, ini budak request nk gi check 'kete' dia plak. Katanya,' Ok je kete ni mama, gerak elok je.' Sabar je lah mama papa dia.

7 comments:

Ena said...

dapnya nasi ayam tu hanim.. nak sikit?? hihi.. mcm la hanim yg baca.. :D

mamalieyna said...

ekeke..hanim hanim..selagi takde adik, semua permintaan hanim jd keutamaan..hehe..nnti dh ada adik..kena layan eprmintaan adik lg..ngee..

makdara TERdiva said...

kalau dah penat, balik keja terus serbu kedai makan..jawapannya

"kak, tapau nasi dgn tomyam 1" hehe!

qellissa said...

nasi ayam kat tesco mana ni? nampak sedap..selalu klu mkn nasi ayam pg Cr shop dgn chee meng je..jarang try mkn kat tesco..hihihi..
my niece pon pantang klu nampak kereta tu..duduk sampai abis syiling dibuatnya..=)

amal said...

pandainye hanim ni ye ehehe...

ieda said...

amboi2 .. sukenya hanim makan tuu berselera .. sesekali tukar selera x per dik .. akak pun kadgtu dah pueh masak .. last2 ajak hubby makan luar gak huhuh

GreenJade said...

demand2 puas2 hanim..sok2 ko dah ade adek jgn harep mama & papa nk folo2 yu lg hihihi (hahaha mau nangis hanim bace statement aunti tini nih kui3)

errr..tegolek2 ketawa lah ngn keletah Hanim nih..keta dh ok lom hanim..?jom bw auntie jalan2 jommsss..ekekeke