ad ld

Friday, March 11, 2011

Cek Nuffnang Dh Sampai.. Jom Gi Bank In Lah..

Assalamualaikum. Di Jumaat yg mulia ini, suhu di SP sejuk je coz hujan lebat semlm. Cocer sgt baik nak bw Hanim jln2, hari ni kan Kedah cuti. Pastu nk gi bank jap, cek nuffnang dh smp beb. Ekceli cek tu dh smp 3-4 hari lps, tp x dan nk gi bank in siap2. Alhamdulillah, rezeki dgn blog makin murah skang ni. Amount pn dh boleh cash out setiap bulan, satu kepuasan juga dlm berblogging. 


Bukti layan blog x rugi k. Utk newbies yg blom penah dpt Buffered Earnings, don't worry lah akan smp masanya nti. Sabar itu penting dlm apa jua yg kita bt dlm hidup ini kan, rezeki masing2. Relaks, be cool n terus aktif berblog, Insya Allah dpt juga nti.

Ok uols, nak gi siap2 plak, jmp lg k..

-- (Gambar) Pelatih Polis Mati Dijangkiti Virus Kencing Tikus Dan Adeno
-- (Gambar) Suami Bw Lari Anak Bru Lahir, Ceraikan Isterinya
-- Gambar Perkahwinan Aqasha Dan Noor Baizura Di Lake Fields
-- (Gambar) Majlis Hari Jadi Umie Aida Ke 38 Di Restoran Tony Romas Bukit Kiara KL

16 comments:

BIONIC WOMEN said...

saya ni newbies ker??? huhuhu..
mungkin bukan rezeki saya..redha ajer
janji enjoy blogging

aimi nadiah said...

masyuk...

powluck said...

masyukkk..
sy xmasyukk pun..
salam kenal..
lwt la blog sy yea..

Eryati said...

wah cek nuff dia dah sampai....belanja la

Zulaikha Mohamad said...

wow bestnye.. i still didn't cast out mine.. kumpul2 dulu..hehe

Lelord said...

tahniah...bile cheque nak smpai ni...

makdara TERdiva said...

pergh! ratus2an tu..

selamat berhujung minggu :)

Ena said...

bestnyer..
Tahniah kak..

lov_note said...

alhamdulillah sonoknyer dgr..

smoga tros kuat bsmngt utk berblogging.. hihih

salam perkenalan dr lov

-kenai pn from RM blog ni-

hihih ^^

BLOG KISAH2 KELAKAR said...

to newbie,dah dpt B.E tue,kena smakin rajin k...dia sngt susah untuk datang dan sngt mudah untuk pergi..hehe

dayu_myself said...

tahniah2...^_____^

Nur Hanani said...

Tahniah..setakat ni saya ada dapat 2 BE. Alhmadulillah,selepas 3 bulan berblogging. :)

Entri Terkini: TSUNAMI HITS : Jepun dilanda tsunami..

Mama Hanim said...

Eily: xpe, nti smp la rezeki eily..
btul tu, asal kita puas hati dgn yg kita buat kan.

Aimi nadiah: hehe..$$$$$ i like..

Powluck: masyuk jgn x masyuk.he3..
tq sudi dtg sini.

Mama Hanim said...

Eryati: xde hal, dtg lah SP..hehe.

Zulaikha Mohamad: kumpul2 lg byk kan..best gak tgk amount nti tu.
Saya plak cash out every month coz 'gatal tangan'..hehe..

Lelord: tq2.. nti smp la tu..

Mama Hanim said...

MDT: hasil ziarah drp MDT gak tu. TQ2.

Ena: terima kasih ena. he3.

lov_note: Alhamdulillah. Tq sudi dtg sini.

Mama Hanim said...

Blog Kisah2 Kelakar: tau x pe..hi3..
Tq sudi dtg sini.

dayu_myself: terima kasih.. sila dtg lg ye..

Nur Hanani: terima kasih. jgn lupa dtg lg ye..hehe.. jom update byk2..