ad ld

Tuesday, March 22, 2011

Princess Hanim Di Majlis Kenduri

Musim cuti sekolah berakhir maknanya tamat juga jap sessi tambah lemak gi majlis kenduri kan. Weekend lps ada 4 kenduri, tak tau la byk mana dh lemak ditelan..huhu.. Ada gak tempat Hanim jd princess, bw bunga sambil jalan dgn pengantin, tp picca tu blom amik dgn cameraman daa. Tgk picca ni la dlu ye. Kenduri kt umah kawan mama.



Princess Hanim in the house..hehe..

-- (Gambar) Majlis Pernikahan Kris Dayanti Raul Lemos
-- (Gambar) Miera Liyana Tak Sedar Baju Terlampau Seksi, Nmpk Sisi Payudara????
-- (Gambar) Nana & Sein Buat Kenduri Kerana Rujuk Semula
-- (Gambar) Bekas Isteri Datuk K, Tengku Zawiyah Bakal Berkahwin Dgn Datuk Joseph King

16 comments:

Ena said...

WAH..
HANIM JADI FLOWER GIRLS..MEMG COMEL.. ^_^

Zue AnnaLeeya said...

olorrrr... comei hanim pkai gaun tuh... hehehe...

SyidaGorjes said...

comelnya!pakai gaun kembang!

Mama Hanim said...

Ena: jd flower girl versi montel..hehe.

Mama Hanim said...

k.zue: seb baik muat je baju tu, susah nak cari saiz dia..huhu..

ieda said...

cumeinya hanim .. cute ngan baju flower gurl tu :)

Mama Hanim said...

Syida: hanim siap suh mama dia pakai gaun cmtu gak hr tu..huhu..

Mama Hanim said...

k.ieda: hehe tq kak..

Mamasya said...

Comeii Hanim dgn gown dan headband putih.

Mama Hanim said...

Mamasya: Hanim pn kata cantik.
hari ni plak siap tanya,' Hanim nak pakai gi skool boleh tak? alahai..he3..

BIONIC WOMEN said...

tomeinya hanim....
yg pakai baju merah tu pengantin ker??//

Mama Hanim said...

Eily: hehe..
oh yg baju merah tu adik pengantin.. dia cute kan..

NUNU EERA said...

kembangnye gaun die.. cantek.. ;)

Mama Hanim said...

Nunu Eera: tema flower girl katakan..hehe..tq2..

mamalieyna said...

alaaaa sikit jer, nak tengok lagi princess hanim..hehe..

Mama Hanim said...

Mamalieyna: ok2, nmpknya akan ada lg n3 gaun coming soon..hehe..