ad ld

Wednesday, March 16, 2011

Berfoya Foya Di Pantai Lagi.. Masa Balik Kg La Tu

Ri tu update blog kata blk kg hujung bulan Feb n 1st week March tu kan, tp xde cer pun. Ni hah bru ada n3 cer blk kg tu, huhu. Mcm biasalah, asal blk kg je mesti lepak kt pantai kan.

Hanim mmg suka sgt main pasir kt pantai cmtu. Kalau Maksu dia ada skali lg happy, sama2 bt bukit pasir tinggi2..best tgk dia seronok.

Hari tu blk 3 hari je, sempat gi sekali je pantai. Ok la kan dri langsung x gi, kesian plak Hanim mcm x puas tabur2 pasir tu. Xpe lah syg, nti kita gi lain kali plak ye.


Area ni teduh je byk pokok, landai sesuai bw anak main2. Tgk tu, landai kan. Asal dtg sini je terus rasa kembali muda 10 tahun. Tempat jatuh lg dikenang, ini kan pula tempat dating. la la la..

-- (Gambar) Ikan Paus 4 Tan Ditemui Di Pulau Sayak Sg Petani Kedah

9 comments:

SyidaGorjes said...

mendung ke pantai tu?gelap je gambar ni.hehehehe

Ena said...

sama la ngan kitorg.. kalo balik kg mesti lepak kat panai, jeram, air panas.. wuwuwu.. best!

Mama Hanim said...

Syidagorjes: biasalah amatur, kamera murah..huhu..

Mama Hanim said...

Ena: tu la kan, best sgt..hehe..

Mamamya said...

minggu plan nak balik kg...nak b'santai2 juga kat tepi pantai....harap2 x hujan lah nnti...skrg cuaca x menentu kan...

✿ etiey erywan ✿ said...

suka pantai.. dan yg lagi best bila balik kampung! yeahhha

makdara TERdiva said...

kat sini takde pantai..pantai dalam jerk..sob..sob..

Dda Ly said...

lamenyee tak jumpe pantaiii...rindu rindu!!

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

GreenJade said...

mama x main pasir ker..? sonot tau main2 istana pasir..tingat zaman2 dara sunti ai dulu2 yu ihiks :D