ad ld

Monday, March 21, 2011

Tiba Masa 7 BE Dicashout, Cek Ke 3 2011, Alhamdulillah

Hari ni pepagi lg dh terasa nk check acc nuffnang. Terus on, tgk2 amount dh lbh target bulanan, apa lg klik cash out je lah..hehe.. Syukur Alhamdulillah dgn rezeki ni, amount pn dh makin laju setiap bulan, masyukkk $$$$$. Semoga rezeki sebegini akan sentiasa bertali arus hendaknya. 

7 BE dh capai tempoh 'matang' a.k.a ME, kini masa utk 'menuai' hasil blog dgn cek ke 3 bagi 2011. Cek Januari dh smp 2 minggu lps, cek Februari still on the way, tq nuffnang. I like it..hehe..

Skang 4 BE serentak masih 'bekerja' dgn gigihnya, bila plak agaknya amount nak cecah RM15 per day mcm suatu tika dulu..uhuk.. Dh lama x dpt woo. Pepun, tetap happy n syukur dgn nikmat ini. Alhamdulillah.

Tgk tu, amount dh zero beb. Cmne agaknya prestasi blog pasni coz owner nya sgt bz dgn musim exam skang ni..sob sob sob.. Redha je lah, bt setakat mampu dgn masa yg terhad kan.


Ok lah uols, jmp lg k. Selamat berblogging. Terima kasih sudi dtg sini.

-- (Gambar) Majlis Pernikahan Kris Dayanti Raul Lemos
-- (Gambar) Miera Liyana Tak Sedar Baju Terlampau Seksi, Nmpk Sisi Payudara????
-- (Gambar) Suami Bw Lari Anak Bru Lahir, Ceraikan Isterinya
-- Tagline Baru SimplySiti, Hok Kawe Lo Ni Jadi Hok Demo

20 comments:

Peja said...

Alhamdulillah, rezeki...Peja punye nuff pun dah blh cash out.. tapi Peja nak tunggu genap RM1k baru nak cashout... huuhu

makdara TERdiva said...

pergh!!! kenduri BE dia..

bak sikitttt :)

Nur Hanani said...

bestnya..tahniah.bukan senang nak kumpul bebanyak tu..apa rahsia??

Entri Terkini: Menjahit, satu terapi minda yang baik..
Entri Terkini: Produk HPA untuk rambutku..

diana said...

tahniah..
rezeki berblog..
lepas ni tunggu la ribu2 baru cashout..
saya nak tunngu cukup 999 baru nak cash out ni.agak2 setahun lagi..wakakakakk

Izan Ishak said...

tahniah mama...moga rezeki 2011 makin murah ye~

Ena said...

wohaaaaaaa..

cayalah kak... :D

Mamasya said...

Salam Mamahanim

Rezki tu....boleh mkn2..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

uiihhhh besssttnyaaaaaaaaaaaa.......
bila nak blanje mimie... ehehehee

ieda said...

tahniah dikk
leh lah belanja akak nie :)

CuppyCakeMommy said...

masyukkkk....
btw i ada educational toys for ur kid..do cekidout ya

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah

ayu tumpang gembira..
bestnya nuff bagi banyak2..
enjoy berblogging

mamalieyna said...

masyuuuukkk!

eina plak cam pelik bebenor jer..sejak move out HB tu, lgsg tak gerak akaun, BE jgn mimpi la..pelik sgt, dah lama sgt...hu~ tapi takpela...mls nk ambk port.. ^_^

tahniah! bayk tuu..

Adyshariz said...

boleh belanje minum air sirap..hehe

masyuk tu,kita seketul ppon takde

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah banyak tu tahniah k...masyuk

Mama Hanim said...

Peja: best gak tu kumpul byk2 kan. tq sudi dtg sini..

Mdt: x boleh kongsi..hehe..

Mama Hanim said...

Nur Hanani: Alhamdulillah rezeki. x de rahsia pun, update selalu, penuhi syarat nuffnang dlm form tu ok dh kot.

Diana: bagus gak tu. 999 utk blog otai mcm diana kejap je tu nk kumpul kan. follower pn ramai tu..

Mama Hanim said...

Izan: Amin amin.. tq izan..

Ena: tq2..hehe..

Mamasya: Btul tu, rezeki kan. td dh ada idea nk beli brg apa..hehe..

Mama Hanim said...

Mimie: mana kamu lama hilang daaa? huhu..
xde hal punya, dtg je sp..kui3..

k.ieda: terima kasih kak. bila la dpt dating dgn akak..hehe..

Mama Hanim said...

Cuppycakemommy: tq sudi dtg.. visit u soon..

Citarasa Rinduan: Alhamdulillah, murah rezeki tahun ni. tq ayu..

Mama Hanim said...

Mamalieyna: xpe eina, mybe rezeki saya dpt dulu, mana tau pasni dtg rezeki eina plak kan..
tq2..hehe..

Adyshariz: xde hal, dtg sp kita gi minum..hehe..

Anje: Tq anje..
anje dpt lg byk kot, saje tak mau cer lg tu kan..hehe..