ad ld

Wednesday, March 2, 2011

Tips Dpt Free Guna Elektrik, Air Dan Broadband Setiap Bulan

Best jugak kan kalau semua bil utiliti mcm broadband, eletrik n air dpt free, tetap bayar tp guna duit drp pihak lain.. Save byk gak tu kan. Bukan cara x betul k, uols nak tahu?

Ni caranya.. Taraaa!!!! Duit dri nuffnang la beb..hehe.. Jgn marah ye. Ekceli tahun 2011 ni dh 2 kali klik cash out acc nuff. Bila dh klik, maka jd zero la kan, tp Alhamdulillah, BE terus dpt melekat kt blog ni n blog satu lagi langkahseiringan tu.

Diakui, skang masa utk mama layan blog kian terhad, komen pun jarang sgt jwb, blogwalking plak x tentu, ada hari byk ada hari langsung x dan. Perasan gak ada kengkawans yg selalu dtg komen sini tetiba hilang senyap je, maybe dorang kecewa skit kot coz ziarah n komen x berbalas. Xpe, redha je lah, nak bt cmne, masa sgt mencemburui ku..sob sob sob.


Pepun, terima kasih byk2 uols yg still sudi dtg view blog yg ntah apa2 ni kan. Ni bukti uols selalu dtg sini, cek nuffnang coming soon.. Alhamdulillah.

-- Nasha Aziz Cedera, Rugi RM 40 Ribu Disamun Di Lampu Isyarat Di Jln Persiaran Ampang Hilir
-- (Gambar) Pelakon Terbakar : Emma Akma Bimbang Wajah Kekasih Jadi Buruk
-- (Gambar) Ahmad Dhani Pukul Wartawan
-- Gambar Fasha Sandha Di Langkawi

8 comments:

mamalieyna said...

hehe...gitu eh caranya guna duit nuff..eina pun tgh fikir2 nak wat pa dgn duit nuf..hehe..tp sikit jer la..dh tu, skrg dia cam tak berganjak pun..hu~

FaRhAna JoHaRi said...

salam...hye selamat berkenalan..
wah banyak tol $$ dpt ek..bagi lar tips lagi..hehehe

diana said...

saya pun kadang2 nak berblog sakan macam dulu tak boleh..
anak dah besar..kan??

Mamamya said...

x per la mamahanim...lia pun kdg2 sempat bw kdg2 x sempat.... ;)

ieda said...

waa congrats dikk .. dpt layie yaa .. dah rezeki kann :)

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm nufnang saya dapat bape sen saje. hehehe