ad ld

Saturday, March 12, 2011

Tips Naikkan Traffic Blog.. Jom Tengok!!!!

Assalamualaikum. Bila bt blog, tentu kita happy kalau ramai yg sudi view blog kita kan. X kisah la tujuan berblog tu utk suka2, memori di masa depan, asah skill menulis, business or apa saja. Satu bentuk kepuasan juga tu.

Ni ada satu cara utk uols naikkan traffic ke blog masing, guna Innit. Sesape yg ada acc nuff gerenti tau pasal ni lah, cuma guna atau tak je kan. Lgpun bukannya susah nk ping kt situ, just klik2 je apa patut..huhu.


X rugi kalau uols buat k. Cuma kena tgk gak masa n tajuk utk post. Ni print screen n3 semlm, dpt 38 nangs ok dh tu.. Tgk SINI.

Suka sgt tgk tajuk n3 tersenarai kt sini. Ok lah, moral of the story, gunakan Innit utk tambah visitor blog uols. Selamat mencuba ye.

-- Maizawati Bekas Isteri Akhil Hayy Kemalangan Di Ipoh, Patah Tangan, Jalani Pembedahan, Kandungan Selamat
-- (Gambar) Seks RM10 Pelajar Sekolah 17 Tahun
-- (Gambar) Pelatih Polis Mati Dijangkiti Virus Kencing Tikus Dan Adeno

12 comments:

padin said...

emm dah pernah guna innit ni, kalau kena keywords lagi bagus pasal rank innit pon tinggi, tp kadang2 org dalam tu hanya "nang" sahaja tnpa baca pon, sebab refferal analitik dan jumlah tu xsama..

-Sara- said...

oo cmtu yee..

BIONIC WOMEN said...

Nak cuba jugak ler nnti..
Tq sharing yea

ieda said...

kat mana nak amik mender alah nie .. :)

miezaniera said...

thanks 4 sharing..a`a ade tp tk penah guna pn innit tu hehe

kelkid said...

kena pandai tease bagi org klik untuk baca. klu nang saja x cukup. tapi betullah, innit punya website tu very friendly google. submit ke innit, boleh dapat duk muka depan google.

diana said...

nak guna cemana tu??
tak reti..
heheh

Mama Hanim said...

padin: betul tu. tp masih boleh guna kot, lgpun page rank innit tinggi kan.

Mama Hanim said...

Sara: buat jgn x buat..hehe..

Eily: boleh cuba.. x rugi pun kalo kita bt kan.. satu usaha gak tu.

k.eida: tgk kat web nuffnang.. klik perkataan Innit yg kaler oren tu kak.

Mama Hanim said...

miezaniera: welcome.. tau xpe..hi3.

kelkid: belasah je, mana tau dpt traffic free kan..

Mama Hanim said...

diana: otai blog mcm diana tak pakai innit pn x pe dh.. traffic dh byk hari2 kan. kita jeles woo..he3.

ok, cuba tgk web nuffnang. tak pun taip terus innit.nuffnang.com.my.

enter e-mail, rasanya password sama dgn acc nuffnang kot.

ct N honey said...

terima kasih kerana berkongsi info ni.