ad ld

Tuesday, December 7, 2010

Salam Maal Hijrah

Salam Maal Hijrah.. Semoga di tahun baru ini kehidupan kita akan lbh baik, teratur, bahagia dan dirahmati Allah selalu.

Semlm balik awal skit utk bt apa patut menjelang tahun baru, hanim siap tya 'Nape kita trus blk nih, x stop mana2 pn'.  Seb baik hanim cool je lps papa dia cakap ,' Kita kuar esk ok my doter,'.

Xtvt hari ni - Jap lg nk kuar, attend majlis akad nikah kawan n pastu ronda2 layan cik hanim lah..

Ok lah, got to go.. Selamat Bercuti..

9 comments:

ieda said...

salam maal hijarh jugak dari akak .. semoga tahun ini kita mendapat keberkatan yg berpanjangan hendaknya .. aminnnn :))

sarah-najwan said...

salam maal hijrah

mamalieyna said...

Salam Maal Hijrah..mcm byk program je ari ni..eina dok umah je, nak wat laksa ni, meh jemput mkn nnti..hehe..

oooh hanim nak jenjln saje ye..

makdara TERdiva said...

slmt bercuti2 :)

salam maal hijrah..MDT seharian dirumah menjadi paus biru yg terdampar didepan tibi..haha!

makdara TERdiva said...

slmt bercuti2 :)

salam maal hijrah..MDT seharian dirumah menjadi paus biru yg terdampar didepan tibi..haha!

Ena said...

salam maal hijrah kak..

amin said...

ma'al hijrah mengingatkan perjuangan baginda rasulullah s.a.w. sama2 kite menghayatinya...

azzey said...

Slm Kenal dari saya ...AZZEY....

GreenJade said...

salam maal hijrah 2u2 wani

moga lebih berjaya & dipermudahkan segala cita2 di thn ini yea..Aminnn :)