ad ld

Monday, December 6, 2010

(Gambar) Demonstrasi Dkt Stesen KTMB K.L Ke Istana Negara 5.12.10

Bru berpeluang layan paper hr ni, tu pn smbil berusaha gigih perah otak utk soklan exam next sem.. huhu..

Rupanya ada something 'happening' ye kt K.L hr ni ekk.. Apa lg, pasal demonstrasi air tu la. Tgk picca tu, mcm 'meriah' je.. Sori ye, tu bukan event lumba jalan kaki ronda2 K.L or acara sihatkan badan kuarkan peluh di hari ahad ok kengkawans. Siap ada FRU tu beb..

- (Foto) UNIT Polis Simpanan Persekutuan (FRU) terpaksa meleraikan peserta demonstrasi yang berada berdekatan Stesen Keretapi Kuala Lumpur dan mula berarak ke Istana Negara bagi menyerahkan memorandum bantahan kenaikan tarif air SYABAS. - bharian

Uols nak baca detail tgk SINI. Den malas nk copy..ahaks..

--  Tq pd para anggota keselamatan yg sentiasa berkhidmat menjaga keharmonian dlm negara..

4 comments:

Ena said...

tu la.. apa lagi la yg tak puas hati tuh.. ishhh

baincardin said...

sib baik x kuar kl ikut jln situ...sure jem giler!

ummioked said...

nasib baik lah duk rumah je..klu tak mau habis masa kat jalan je

Lelaki Ini said...

adeyh..
macam2 zaman skrg!