ad ld

Wednesday, December 22, 2010

(Gambar) Bayi 9 Bln Koma, Alami Pendarahan Dlm Otak Dibaling Bapa Krn Kerap Nangis Di Jasin Melaka

Kesian kt baby yg x berdosa ni.. Hanya krn kerap menangis, baby 9 bln tu dlm keadaan kritikal skang ni di ICU HKL, koma akibat pendarahan dalaman otak dipercayai dibaling bapanya ke atas katil.

Baby tu dikejarkan ke Hospital Melaka slps didapati tdk sedarkan diri selain bengkak di kepala sebaik kejadian berlaku.

Slps jalani pemeriksaan, pihak hospital dapati bayi tu alami pendarahan dalaman otak dan terpaksa dirujuk ke HKL utk rawatan lanjut. Baca sini.

-- Agak agak la kalau nk marah pun.. Baby tu manusia, bukan patung nak baling suka hati je.. Klu mental disorder jgn lupa makan ubat la..

13 comments:

~RiNa~JeYnA~AmiRa~aDaM~ said...

Salam kenal.. pity girl.. :(

ciK mOt ©™ said...

sian ar...nilah bila setan menguasai diri...huwaaa..

cik fiza said...

kalo tak bersedia ngan dugaan2 anak, jgn la jadi bapa dlu :(

SyidaGorjes said...

stupidity!

LYaFRINA said...

kesiannya kat baby ni.. kejam betui ayah.. buat anak reti.. bila dpt ank, camni plok

atty's said...

manusia ke apa bapak budak nie..
tade hati perut betul..sian baby tuh

az rina a.k.a jaijina said...

bukan manusia dah tu..sanggup buat macam tu kat anak sendiri..

Myra Jay said...

Awat la dok buat lagu tu.. isy isy isy.. naya je.. huhuu

aNaYaNa said...

keciannyer baby tuw..tsskk..

sekamar rindu said...

salam..

sangat sedih...ayah jenis setan ke apa??

apa jenis bapalah mcm ni...bayi memanglah menangis..tu sajalah yg dia tahu..

baincardin said...

camnerlaa bapak dia trgamak buat anak dia mcm tu. semoga bayi tersebut mendapat yg terbaik dri Allah s.w.t..amin...

nazirulhazwan~ said...

ramai manusia la ni takde otak. tula akibat kalau kawin tp blom ready betol2 mental dan fizikal

munna said...

benci kalau baca berita macam ni... otomatik mata akan mengalirkan airmata..