ad ld

Wednesday, December 8, 2010

Bloglist 2011...Selamat Datang Tahun Baru

Salam.. Ni n3 khas bertajuk 'Bloglist 2011.. Selamat Datang Tahun Baru utk benashaari.com. W/pn blog ini dh agak lama berada dlm bloglist en ben tu, kali ni masih x mau ketinggalan, still nak jugak tersenarai kt situ.


Kebelakangan ni agak jarang komen n3 kt sana, tp masih mengikuti perkembangan blog ben ashaari yg makin popular tu.. Jgn tak tau, dh nak cecah 6000 follower ok.. Tahniah utk beliau..

Sesape yg join tu, sila tgk SINI ye.. Terima kasih kerana blog ben ashaari masih memberi peluang utk para blogger berada a.k.a 'menempel' kt bloglistnya..

3 comments:

Adyshariz said...

dah lama tak folo dia.. tak tau nape?? :-)

sekamar rindu said...

salam....

singgah petang sambil folow ur blog...

efa said...

good luck :)follow kamo :)