ad ld

Wednesday, December 8, 2010

Peminat Laksa n Bihun Sup, Tlg Jgn Nangis...

Salam.. Semlm b4 kuar jln2, tetiba tingat pasal laksa coz eina a.k.a mamalieyna cute tu ada komen kt blog yg eina plan nk bt laksa.. Perhh menggoda btul..Terdetik la klu dpt layan laksa time mendung cmtu best gak kan..huhu.. Kbtulan masa kuar usha2 baju dinner ptg tu lalu depan Petronas Bakar Arang, hotspot laksa ant. terbest in SP beb.. Pa lg, trus la angkat sebungkus dua with bihun sup panas2 lg..


U see? Kuah laksa tu sgt mables, berketul ketul lg. Bihun sup juga fevret menu kt situ. Kena Q la jap time bli tu ye.


Bihun sup RM3, laksa RM2.. Berbaloi baloi kan..


Last picca tu laksa utk hanim..fevret dia gak tu.. Slurrppp..yummy..hehe..

-- Cmne, ada nanges tak? la la la..

11 comments:

ciK mOt ©™ said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nak jugak...sob sob...

PuteriKureKure said...

saya peminta tegar laksa johor je. kalau laksa utara ni memang takleh gi. hehe.

mihun sup baru pekena last wiken. :)

Ena said...

sob sob sob..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

terliur sudah laksa my peberet kita suka kuah yang pekat & beku...sedapnya pos sikit kat sini bole

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

terliur sudah laksa my peberet kita suka kuah yang pekat & beku...sedapnya pos sikit kat sini bole

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

akak ni kan....kalau amie ngidam nak kang... x pasal2 je kene poss ke umah amie... hehehehhe

azzey said...

mmg rasa nak nanges...sedap tu!

p/s: slm ziarah dari saya....

makdara TERdiva said...

huh!!!! nak pitam menengoknye... :)

ieda said...

tahannnn tahannnnnn
uwaaaaaaaaaaaaaa x leh tahannnnn huhuu

GreenJade said...

aiyoo btol2 pndai menggoda la ini akak wani..bikin ngalir air mata sendu nih

owhhhhhh laksaaaaaaaaaaaa..tidakkk..!!!

kejamm..kejammm uhuhuhu

mamalieyna said...

uuuui laksa..!! menggoda! tapi takpa..eina baru bfast laksa kt umah tdi..hahaa..laksa buat sarapan..mmg GILER laksa betoi eina ni kan..hehe..