ad ld

Friday, December 10, 2010

Jalan Jalan Penang Hari Ni, Jom2..

 Salam.. Hari ni cuti kt Kedah, bestnya jgn jeles ok..hehe.. Bgn pagi2 tgk kt luar hujan rintik2, nyaman sungguh udara dihirup..Alhamdulillah.. Cik hanim pn bgn awal jugak, siap tya cer Kacang dh main ke? Kul 8 bru start la syg.. Tu picca hanim masa on d'way blk kenduri last week, suka btul dia dpt besday present dri her uncle.. Tq ayah nik n mok nik.. Hanim suka menan tu..hehe..


Jap lg plan nk kuar, hubby ada hal skit kt penang.. Untung gak stay negri cmni, klu apa2 urusan di kedah tutup hari jumaat, still bleh gi penang utk settlekan apa yg patut.. Opps, sebut je nk gi penang td, hanim dh sound,' Mama Papa, hanim nk gi tgk dinosaur lg bleh x?' Alahai doterku..


Picca ni masa gi DinoTrek 2 kt Bukit Mertajam weekend bila ntah..Lupa daa..uhuk.. Mmg teruja btul tgk dinosaur saiz real cmtu..Siap bunyi lg.. Seram gak mula2 masuk tu..kih3.. Bagus pameran cmtu, byk info sejarah dpt kita tgk, duk 2 jam pn x terasa beb.. Tiket RM6 per person..

-- Ok lah, nk kuar berfoya foya dgn family plak..hehe..

10 comments:

cik puan akish said...

suke jln2 akt penang..makanan dia pon setap!!!

ciK mOt ©™ said...

abang...bila nak balik penang ni...sob sob...

Ena said...

syoknyer la.. jalan2 sesaje kan!..

SyidaGorjes said...

cuti?sgt jeles okaaaay.

eiela said...

bestnya g penang. jangan lupa singgah chowrasta, beli jeruk salak banyak-banyak. hehe

Latest Entri :
1)Contest Erti Cinta
2)Subhanallah,,Allah Maha Besar

makdara TERdiva said...

oh! daku tiba2 jeles.. :)

slmt berweekend2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi jenjalan, kita hujung bulan ni baru nak pi penang

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi jenjalan, kita hujung bulan ni baru nak pi penang

miss sunshine said...

p jugak no tgk dinasor tu..best kan??tu la dh kata dah best...

~ain said...

sgt sedih.. saya tak pernah pi penang.. huk huk huk