ad ld

Wednesday, December 29, 2010

(Gambar) Coli Julia Perez Pancar Laser Pd Pemain Malaysia Mlm Ni? Wowww!


Uols kenal Julia Perez? Nape dgn dia ekk? Penyanyi dangdut Indonesia tu dilaporkan dlm paper, nak 'ajar' player Malaysia dlm Final AFF Suzuki Cup mlm ni dgn cahaya laser, tp dgn cara yg lbh unik krn dipancarkan dari COLI khasnya.. huhu..

Katanya,' Saya akan turun padang menyaksikan perlawanan pusingan kedua Indonesia menentang Malaysia di Stadium Bung Karno di Jakarta. Kali ini saya akan pakai coli dilengkapi cahaya laser - biar buta mata semua pemain Malaysia.

Tgk sini.

9 comments:

ciK mOt ©™ said...

hummm...apa apalah derang ni...takde keje cari keje...makin lama makin prah...pastu jadi dendam plak kang...

ieda said...

alahhhhhhhh nak cari populariti lah tuuu dia nie bukan populerr punng .. lepas nie sure nama naik .. haaa dia jugak untung ...hahahhahaha

Ummi Izzah said...

eee...geram betul!

Ena said...

cari masalah betul la knag depe ni.. haihhh!!

zue @ annaleeya said...

artis nih sgtla bongoksssss....

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

iskkh iskkh isskkh..
sadisss...

F@UZEE said...

hahaha! lawak la minah indon ni... maybe coli laser camni kot...

http://dkmk1987.blogspot.com/2010/12/julia-perez-nak-kacau-pemain-malaysia.html

mamalieyna said...

haissh la cam nak cari gaduh lg jer..herm..moga2 mlm ni Mlaysia JuARA!!!

SyidaGorjes said...

siapakah?
agak sengal kepalanya dong!hahaha