ad ld

Thursday, December 16, 2010

2 Buffered Earning BE Kt Blog Hari Ni, Alhamdulillah

Alhamdulillah..lagi berita gembira hari ni.. Kembali dpt 2 BE a.k.a buffered earning, setelah agak lama 'merajuk'..huhu.. Rezeki 10 Muharram..  Suka sgt.. Tq Nuffnang.com.my.

So, apa uols bt bila ada BE kt blog ekk? Of course la kena update sokmo kan..ehehehe... Jom2..

8 comments:

Kancilbiru said...

wawi.........manyak best la dapat BE..ramai dapat BE harini...tak bleh jd nih...hehehe

ciK mOt ©™ said...

dapat jugak...tadi pagi ada up pasal ni...hehehe

sarah-najwan said...

wah...tahniah deh..jika ada rezeki..tak kan kemana2 kan..

Scarlett O'Hara said...

nak tanya jgn gelak ek.Nak check BE tu kat mana? Sy klik kat earning tak pulak tulis BE ke Me.Tulis 'kempen' je.Sy buat silap ke?Jgn gelakkan saya tau!

Mama Hanim said...

KB: hehe.. sila bg chance ye..

Mama Hanim said...

cik mot: jom layan BE..

Mama Hanim said...

sarah-najwan: tq kak.. btul tu, ada rezeki mesti dpt punya kan..

Mama Hanim said...

Scarlett O'hara: don't worry, x gelak pun..

Ekceli x reti sgt nak explain.. Ok, biasanya BE tu dpt if blog kita dipilih by advertiser tersebut melalui nuffnang. Klu dpt, ada tulis Buffered Earning kt atas kolum Kempen tu.. hehe harap maklum..