ad ld

Friday, December 3, 2010

Cer Di Pagi Jumaat

Salam.. Kembali bersiaran lps 2 hari blog ni bercuti. Agak bz dgn meeting2 coz dpt new boss dri k.l. Pepun, hari ni Jumaat cuti di Kedah, dpt la rehatkan diri sambil  berfoya foya dgn papa n hanim..hehe.. Bangun pepagi subuh td, kbtulan hujan lebat masih mencurah di sini, nyaman btul rasanya. Mula fikir menu bekfes apa ye. Tgk dlm fridge ada stok kopok lekor dri kg blk hari tu kan. Mmm goreng pn sodap tu..


Simple sgt kan bekfes pg ni. Just goreng ayam, kopok n ada sayur skit.. Ala2 fast n furious katakan..kui3..



Cukup la utk tenaga kuar ronda2 jap lg kot.. Cuci mata je sekitar SP b4 my hubby gi solat Jumaat kan.

-- Best nya klu dpt McChicken utk lunch nti kan..la la la...

7 comments:

princeduyong said...

keropok lekor...teringin...

PuteriKureKure said...

ayam goreng ngan sayur tu makan ngan nasi ke?

cik fiza said...

seronok nye cuti.. sy masih bekerja lg sampai malam huhuhu

eiela said...

sedapnya...

Latest Entri :
Bila Si Dia Bertanya
Ya Allah Masaku Dah Tiba

ieda said...

SEDAPNYA DIKKK
akak punn kalau busy memang x leh lah nak online dan update blog :)

SyidaGorjes said...

sayur tu dgn ayam makan dengan nasi ke?atau kopok tu cicah kat kuah sayur?

A D I A said...

haah tak paham konsep bfast ni. ratah sayur dgn ayam? nasi?

oh ni kan bfast.