ad ld

Thursday, December 23, 2010

From LCCT To Penang, TQ Air Asia

Salam.. Bru nk continue cer kt K.L hr tu.. Ni masa on d'way blk dahh.. Cik hanim suka sgt lari2, lompat kt area luas mcm LCCT nih. Sibuk nk tolak gak bagasi tu, siap bt signal tangan tu.. 'Mama! No no no no.. biar hanim yg tolak ok'..


Posing jap..hehe..


Tgh Q nak check in, doter montel tu nmpk McD plak.. Papa dia rela kuar Q terus gi bli.. Anak punya pasal..huhu.. Dapat lah sorang satu Double Cheese Burger n McChicken..Sedap gak melantak b4 fly..


Dh settle check in, lepak sini plak.. Crowded gak pdhal hari isnin..

 
Nmpk ada la 3-4 Airbus yg parking kt situ. Hanim suka sgt tgk ada satu yg bru landing coz body nya ada byk picca kartun Datuk Lat. 'Mama, mcm mainan je tu ada lukis kartun kan'....


Then ada announcement, rupanya flight kami mmg yg tu.. Sori x leh amik picca dekat coz ujan masa Q nak naik tu.. Ok lah, AK Airbus A320 LCCT - Penang ready to take off...hehe..

2 comments:

Ena said...

syok nyer naik belon.. dah lama tak naik.. :D

SyidaGorjes said...

last naik flight masa pegi langkawi.masa tu aqid kecik lagi.sgt horror.aqid nangis dr langkawi smpai kl.muka kami dah tak bole kontrol.