ad ld

Friday, December 17, 2010

Live From K.Lumpur : Alhamdulillah, Kami Dh Selamat Tiba

Salam.. Alhamdulillah, dh selamat landing mlm td. Dari Alor Setar cun2 sejam, Airbus mmg best lah dpt plak seat sebaris 3 beranak kan, suka sgt hanim duk tepi window layan view b4 take off.. Ramai gak semlm, full rasanya flight tu coz Q panjang je masa nk nek tu..

Smp airport, trus disambut my BIL, adik my hubby n straight to my sister house plak. Sempat gak la layan drive thru McD jap lgpn hubby blom 'refill', just makan coklat n air je masa dia buka puasa kt a.port tu.

Hari ni blom confirm lg nk 'berpoya poya' kt mana, cuma jap lg nk bw hanim layan swim2 jap.. Ok lah, got to go beb.. See u again..

5 comments:

ciK mOt ©™ said...

jemput datang jalan2 ke putrajaya...

Ena said...

wahhhhhhh..

Welcome kak.. hehehe.. :D

makdara TERdiva said...

selamat bercuti2 malaysia :)
enjoy ur weekend..

baincardin said...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

eB@mamaAerish'n'Aed said...

alhamdulillah... hv fun... >_<